Havaji, povratne avio karte iz Minhena u Honolulu, Kuhului, Konu…već od 524€

Alijansa KLM/Air France/Delta trenutno nudi vrlo povoljne letove na Havaje s polaskom iz Minhena. Letovi su mogući na nekoliko havajskih aerodroma, vi odaberite otok koji želite. Cijena kreće već od 524€ a ovdje donosino cijene za Honolulu, Kahului i Konu.

Prijevoznik je KLM/Air France/Delta.

Ponuda je dostupna za određene letove od 10. mjeseca 2015. do 2. mjeseca 2016.

Karte možete kupiti na stranicama www.budgetair.it.

Minhen >> Honolulu >> Minhen

Minhen >> Honolulu >> Minhen

Minhen >> Kahului >> Minhen

Minhen >> Kahului >> Minhen

Minhen >> Kona >> Minhen

Minhen >> Kona >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *