Karibi – prekooceanski letovi po low-cost cijeni, iz Pariza na Martinique za 198€, Guadeloupe za 227€

Na proljeće ove godine već smo vam predstavili novog low-cost prekooceanskog avio prijevoznika Level. Sada su ponovo su aktivni sa svojim super jeftinim letovima pa je red da vas podsjetimo na njih.

Level je novokreirana tvrtka međunarodne zrakoplovne tvrtke IAG čime postaje peta glavna zrakoplovna marka uz Aer Lingus, British Airways, Iberiu i Vueling. Sjedište tvrtke nalazi se u Barceloni. Level leti sa dva potpuno nova zrakoplova tipa Airbus A330 opremljena s 293 mjesta u ekonomskoj i 21 u premium klasi. Avioni su upravljani od strane Iberia pilota i kabinskog osoblje.

Danas vam predlažemo dvije egzotične destinacije na Karibima – Martinique i Guadeloupe. Polasci su iz Pariza a cijena povratne karte u Fort de France (Martinique) direktno na Level stranicama je 216€, još jeftinije kartu možete kupiti preko kayak.it stranica. Povratna karta u Pointe-à-Pitre (Guadeloupe) je 227€.

Level je klasični low-cost prijevoznik. U cijenu karte uključena je samo ručna prtljaga, ako vam je potrebna checked prtljaga, obrok ili internet tijekom leta to ćete morati doplatiti. Iz svega navedenoga vidljivo je da Level treba postati glavni konkurent Norwegianu što je očito i cilj osnivanja kompanije.

Ponuda je dostupna za određene letove od 6. do 10. mjeseca 2018.

Karte možete kupiti direktno na www.flylevel.com stranicama ili još malo jeftinije na www.kayak.it stranicama.

Pariz >> Fort de France (Martinique) >> Pariz, direktno na LEVEL stranicama

Pariz >> Fort de France (Martinique) >> Pariz, direktno na LEVEL stranicama

Pariz >> Fort de France (Martinique) >> Pariz, na kayak.it stranicama

Pariz >> Fort de France (Martinique) >> Pariz, na kayak.it stranicama

Pariz >> Pointe-à-Pitre (Guadeloupe) >> Pariz, na kayak.it stranicama

Pariz >> Pointe-à-Pitre (Guadeloupe) >> Pariz, na kayak.it stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

10 komentara

  1. Ljubica Skitnica napisao:

    Da znamo… bili! Guadaloupe not my fav, mala Francuska u Karibima, izgubili u potpunosti svoj identitet koji vecina karipskih otoja jos ima. Srecom, kad dodjete jeftino na Karibe, mozete hop on hop off po otocima relativno povoljno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *