SAD, karta u jednom smjeru od 123€, povratna od 260€ iz Osla ili Stockholma u New York, Los Angeles ili San Francisco

Da li je moguć low cost let preko bare? Čini se da je tako. Norveška low cost aviokompanija Norwegian nudi izuzetno jeftine letove iz Osla i Stockholma za SAD u New York, Los Angeles ili San Francisco.

Let u jednom smjeru iz Osla do New Yorka počinje već od 123€, povratak je nešto skuplji 137€. Iz Osla do San Francisca se može za 188€, povratna 353€. Iz Stockholma za Los Angeles 194€, povratna 361€.

“So where is the catch?” rekli bi sa one strane bare. Ili kod nas “U čemu je kvaka?”. Pa Norwegian je prava low cost kompanija sa svim dobrim i lošim što sa sobom nosi. Let za ovu cijenu ne uključuje nikakav obrok, rezervaciju mjesta niti checkiranu prtljagu. Ako želite ovaj “luksuz” za to trebate doplatiti još 49,1€ za New York ili 61,4€ za San Franciscno i LA, čak i sa tom doplatom ispada fer cijena. Ali ako ćete nositi svoju hranu, nije vam bitno gdje ćete sjediti i dovoljna vam je ručna prtljaga od 10 kg koja je uključena u cijenu onda je Economy cijena prava stvar za vas. Dodatna prednost je ako tražite putovanje u jednom smjeru, to nećete nigdje moći naći bolje ni jeftinije.

Karte za ovakve cijene za Oslo ili Stockholm – New York se moraju kupiti gotovo godinu dana unaprijed. ponuda vrijedi od 11.mjeseca 2014. do 2.mjeseca 2014. Iz Osla za San Francisco možete u 8. i 9.mjesecu 2014. Iz Stockholma za Los Angeles u 3., 5., 8. i 9.mjesecu 2014.

Prijevoznik je norveški Norweigian. Avion je 787 Dreamliner, najmoderniji avion na svijetu.

Oslo >> New York >> Oslo 260€
Oslo >> San Francisco >> Oslo 346€
Stockholm >> Los Angeles >> Stockholm 361€

Karte možete kupiti direktno na stranicama kompanije www.norwegian.com

Do Osla možete Ryanairom i iz Pule i iz Rijeke, a do Stockholma iz Rijeke već za 19,99€.

 

Oslo >> New York >> Oslo

Oslo >> New York >> Oslo

 

Oslo >> San Francisco >> Oslo

Oslo >> San Francisco >> Oslo

 

Stockholm >> Los Angeles >> Stockholm

Stockholm >> Los Angeles >> Stockholm

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *