SUPER CIJENA! Meksiko, povratno iz Milana u Mexico City za samo 264€ uključujući i božićno/novogodišnje termine

Air Canada trenutno nudi odlične cijene svojih letova iz Milana u Mexico City, povratne karte dostupne su već za 264€. Želite li posjetiti Meksiko ovo je odlična prilika jer ovakve cijene se rijetko pronalaze, tim više jer su letovi po akcijskim cijenama mogući i u udarnim prazničnim terminima.

Raspoloživost letova po akcijskim cijenama je odlična, moguće je pronaći povoljne karte sve od 9. mjeseca 2017. do 3. mjeseca 2018. uključujući čak i vrijeme božićno/novogodišnjih praznika. Letovi imaju jedno presjedanje u Frankfurtu i eventualno još jedno u Torontu. Informacije kako iz Hrvatske doći do Milano Malpensa aerodroma pronaći ćete na kraju ovog članka.

Prijevoznik je kanadska nacionalna avio kompanija Air Canada u suradnji sa Lufthansom.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2017. do 3. mjeseca 2018., uključujući i božićno/novogodišnje termine.

Karte po akcijskim cijenama možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Milano >> Mexico City >> Milano

Milano >> Mexico City >> Milano

Milano >> Mexico City >> Milano, u božićno/novogodišnjem terminu

Milano >> Mexico City >> Milano, u božićno/novogodišnjem terminu

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

Aerodrom Milano - Malpensa (MXP)
www
Internet stranice aerodroma Milano – Malpensa.
Avion
Low-cost prijevoznik Easyjet povezuje Split do 12.09. i Dubrovnik do 31.08. s Milano Malpensa aerodromom. Cijene i termine provjerite na Easyjet stranicama. Low-cost prijevoznik Wizzair povezuje Budimpeštu s Milano Malpensa aerodromom svakodnevno tijekom cijele godine. Cijene i termine provjerite na Wizzair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Milana trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 19€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Vrlo jeftine autobusne karte možete pronaći za putovanje iz Venecije do Milana s autobusnim prijevoznikom Flixbus. Odlučite li se na ovu opciju ovdje možete pročitati kako doći iz Hrvatske do Venecije.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Milano Centrale sa gotovo 15 vlakova dnevno od čega 3 direktna a ostali s presjedanjem u Venezia Mestre. Najkraće putovanja traje od 3:44 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto više od 5 sati s Intercity i regionalnim vlakovima. Cijena karte kreće već od 19 € po smjeru kupite li ju online unaprijed. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Malpensa možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Malpensa nalazi se oko 40 km od Milana. Željezničku stanicu Milano Centrale i aerodrom Malpensa povezuju vlak Malpensa Express. Cijena karte je 12 / 18 € jednosmjerna/povratna, vlakovi kreću svakih pola sata a putovanje traje oko pola sata. Najjeftiniju poveznicu s Milano Centrale stanice do aerodroma Malpensa nudi autobusna kompanija Terravision, cijena karte po smjeru je 8€. Druge opcije su autobusne kompanije Airport bus express i Malpensa shuttle, cijena karte je 10 / 16 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 50 minuta. Autobusi obje kompanije kreću svakih pola sata ispred stanice Milano Centrale. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte online.
Aerodrom-Malpensa

You may also like...

15 komentara

 1. Riva Riva napisao:

  Agim Uka Ajruli

 2. Irena Jelic napisao:

  jao jao jao i na momondu su te cijene, ako je nekome (kao meni) lakše preko njih pretraživati i kupovati.

 3. Nicoletta Balija napisao:

  Emanuele idemo opet!

 4. Irena Jelic napisao:

  Je l netko uspio kupiti karte po ovoj cijeni? Više ih nema. Za ni jedan datum. Čak ni ovaj koji je u članku. Gledala sam i kayak.it i momondo.com, jučer je bilo. Cijene su npr. na momondu navedene i vide se 149 eur po smjeru, ali na kraju izbacuje kartu od 800-900 eur. 🙁

  • Tripologia napisao:

   Čini se da je stvar gotova. Znam nekoliko ljudi koji su uspjeli kupiti karte, slične cijene su bile i direktno na Lufthansa webu. Žao mi je da nisi ulovila, drugi puta moraš biti brža. 🙂

  • Tripologia napisao:

   A na ovim posredničkim stranicama su ostale stare cijene, znači da je još i danas stvar radila, oni drže cijene u cache-u neko vrijeme, ne rade update svaki čas, zato vidiš još stare cijene. Znam da je jučer sve još uvijek radilo, danas nisam ni gledao.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *