Istanbul, povratne karte Turkish Airlinesa iz Beča, Graza ili Budimpešte za samo 66€

Istanbul
Istanbul

Već neko vrijeme nismo spominjali avio karte za grad na dva kontinenta – Istanbul. Danas ćemo to ispraviti, pa da vidimo kako se može jeftino doći do Istanbula sa aerodroma u našoj okolici ove zime. Turkish Airlines trenutno ima novu akciju, do Istanbula možete doći iz brojnih europskih gradova po akcijskoj cijeni od 98€. Nažalost među tim gradovima nije Zagreb, ukoliko želite jeftino u Istanbul morat ćete do jednog od aerodroma u okruženju ili pričekajte, moguće je da će i Zagreb ući u ponudu uskoro.

Danas vam predlažemo karte sa polaskom iz Beča, Graza ili Budimpešte koji su uključeni u akciju a nama su najbliži. Povratna karta iz Beča može biti vaša za samo 66€ kupite li ju na rumbo.es stranicama, isto to iz Graza za 68€ ili iz Budimpešte za 67€. Da biste dobili karte po navedenim cijenama morat ćete ih platiti s Maestro karticom.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Prijevoznik je turska nacionalna avio kompanija Turkish Airlines.

U cijenu su uključene sve takse i prtljaga do 20 kg.

Ponuda je dostupna za letove sa polaskom od 01.11.2016. do 31.03.2017.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Beč >> Istanbul >> Beč

Beč >> Istanbul >> Beč

Graz >> Istanbul >> Graz

Graz >> Istanbul >> Graz

Budimpešta >> Istanbul >> Budimpešta

Budimpešta >> Istanbul >> Budimpešta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *