Farski otoci + Kopenhagen, povratno iz Budimpešte za samo 204€ ukupno

Farski otoci su vrlo rijetko naseljeni i prilično udaljeni od ostatke Europe tako da pronaći iole povoljne letove uopće nije lako. No evo danas imamo prilično dobar prijedlog za vas (a i nas 🙂 ), povratno iz Budimpešte preko Kopenhagena možemo na Farske otoke za vrlo dobrih 204€.

Farski otoci

Farski otoci su otočna skupina u sjevernom Atlantiku, otprilike točno negdje između Škotske, Norveške i Islanda. Na otocima živi samo oko 48.000 ljudi. Često ih nazivaju i Ovčji otoci. Cijeli arhipelag se sastoji od 18 otoka, a naseljen je samo jedan – Litla Dimun. Na njemu se ujedno nalazi i glavni grad Farskih otoka Tórshavn što bi u prijevodu značilo „Thorovo pristanište“. Farski otoci su od 1948. godine autonomna regija Danske s nadležnošću u svim područjima osim obrane i vanjskih poslova. Aerodrom Vagar nalazi se na istoimenom otoku – Vagar, do 2002. godine s glavnim otokom povezivao ga je samo trajekt no tada je izgrađen tunel ispod mora pa je danas veza bolja.

Naša kombinacija sastoji se iz dva dijela. Za prvu dionicu iz Budimpešte do Kopenhagena zadužen je Ryanair, povratna karta je dostupna za samo 42€ ako kupujete na rumbo.pt stranicama s Diners karticom odnosno 52€ direktno na Ryanair stranicama. Drugu, važniju dionicu, iz Kopenhagena u Vagar odradit će skandinavski avio prijevoznik SAS u suradnji sa Atlantic Airways-om, cijena povratne karte je 162€. Dostupnih letova po navedenim cijenama ima dovoljno tijekom kasnog proljeća i ljeta, želite li duži boravak u Kopenhagenu ili na Farskim otocima to lako možete prilagoditi.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Budimpešta >> Kopenhagen >> Budimpešta

Budimpešta >> Kopenhagen >> Budimpešta

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Budimpešta >> Kopenhagen >> Budimpešta 16.168 Ft (oko 52€)
Budimpešta >> Kopenhagen >> Budimpešta, direktno na Ryanair stranicama

Budimpešta >> Kopenhagen >> Budimpešta, direktno na Ryanair stranicama

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

 

Kopenhagen >> Vagar (Farski otoci) >> Kopenhagen

Kopenhagen >> Vagar (Farski otoci) >> Kopenhagen

 

Ukupno cijela ruta:

  • Budimpešta >> Kopenhagen >> Vagar (Farski otoci) >> Kopenhagen >>Budimpešta 204€

 

Prijevoznici su Ryanair i SAS/Atlantic Airways.

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. U cijenu Atlantic Airways-a uključena je i check-in prtljaga.

Najniže cijene Ryanair letova ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite kartu možete jeftinije kupiti na rumbo.pt stranicama. Najniže cijene za Atlantic Airways letove ćete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Farski otoci

Farski otoci

Farski otoci

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *