Proljeće na Islandu, kružno putovanje iz Splita u Reykjavik za samo 100€

Island
Island

Svi žele posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana. Nažalost kada se dođe do cijena karata većina odustane. Danas imamo prijedlog kako ovakvo putovanje jeftino ostvariti i to u dobrom terminu, tijekom proljeća, za prvomajske praznike.

Iceland-flag-720Za putovanje ćemo iskoristiti Easyjet letove. Složili smo kružno putovanje s polaskom iz Splita preko Bristola na Island i s povratkom preko Londona. Kompletno putovanje s 4 leta platit ćete svega 100€ ukupno po osobi! Odlična cijena za put na Island, zar ne?! Ukoliko vas interesira nastavite čitati do kraja.

IslandPolazak je iz Splita 22.04. letom Easyjeta, prva destinacija je Bristol. U Bristolu ćete morati prespavati, layover je 18:50 h, dovoljno da obiđete malo ovaj grad. Putovanje nastavljamo sljedeći dan 23.04. također letom Easyjeta iz Bristola u Reykjavik. Na Islandu ćemo uživati sljedećih 10 dana, dovoljno za krug oko otoka. S Islanda letimo u London 03.05. opet s Easyjetom. U Londonu ćemo ostati 17:30 h, imat ćete cijelo popodne i večer da malo obiđete ovaj sjajni grad koji nikad ne spava. Povratak u Split je letom Easyjeta 04.05.2017.

Osim navedenih datuma mogući su i neki drugi termini po istim ili sličnim cijenama. Na primjer za polazak možete odabrati i 25. ili 29.04 te 05., 06. ili 10.05. (svi preko Londona). Povratak je moguć i npr. 05., 08., 10. ili 17.05.2017.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

  • Split >> Bristol >> Reykjavik >> London >> Split 100€

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Split >> Bristol >> Reykjavik >> London >> Split

Split >> Bristol >> Reykjavik >> London >> Split

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

20 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *