Vrh Afrike! Tanzanija, povratno iz Sarajeva na Kilimanjaro za 310€ ili u Dar es Salaam za 290€

U sklopu nove akcije flyDubaia o kojoj smo vas već obavijestili pronašli smo još jednu vrlo zanimljivu destinaciju po odličnoj cijenu – idemo u srce Afrike. Ukoliko ste ikada poželjeli posjetiti Tanzaniju, otići na pravi safari ili se popeti na najviši vrh Afrike Kilimanjaro ovo je prilika za vas. Ukoliko vam je ponuda za Nepal i Himalaje bila previše možda je ova blaža verzija nešto pravo za vas.

Povratna karta iz Sarajeva u glavni grad Tanzanije Dar es Salaam može biti vaša za samo 290€ no vjerovatno će mnogima draža biti mogućnost leta na aerodrom Kilimanjaro u podnožju istoimene planine za 310€. Ovaj aerodrom je idealna polazna točka za sve najbolje što Tanzanija nudi, želite li uspon na najviši vrh Afrike, otići na Safari, posjetiti nacionalne parkove Serengeti, Ngorongoro, Tarangire ili jezero Manyara sve se nalazi u blizini. Također tu je nedaleko i granica sa Kenijom koja nudi još puno toga za prave putnike istraživače.

Redovne akcijske cijene su odlične no želite li još dodatno spustiti iznos učlanite se flyDubai loyalty klub OPEN. Članstvo je besplatno i potrebni su samo vaši osnovni podaci a konačnu cijenu karte tako ćete dodatno spustiti. U nastavku donosimo primjer cijene za članove loyalty klub OPEN za polaske iz Sarajeva i Beograda.

Prijevoznik je flyDubai.

U cijenu karte je uključen jedan komad check-in prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage do 7 kg.

Akcijske cijene možete pronaći za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2018.

Karte možete kupiti direktno na www.flydubai.com stranicama.

Sarajevo >> Dar es Salaam >> Sarajevo

Sarajevo >> Dar es Salaam >> Sarajevo

Sarajevo >> Kilimanjaro >> Sarajevo

Sarajevo >> Kilimanjaro >> Sarajevo

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

3 komentara

  1. …i jos samo sitnica od $1500 koje morate platiti da bi se uopce popeli na Kilimanjaro

    • Tripologia napisao:

      Hehe ☺ pa je al svaki izlet se plaća. Može i za 1200-1300, aktivno sam to istraživao i kontaktirao vodiče, trebali smo ići početkom godine ali nažalost morali smo odgoditi. Nadam se da ćemo uspjeti sljedeće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *