Dubai, open-jaw kombinacije Ukraine International Airlinesa već od 89€ povratno

Dubai je pravo mjesto za kratki bijeg tijekom zime. Ukraine International Airlines trenutno nudi odlične cijene za svoje open-jaw kombinacije prema Dubaiu. Ukoliko ste spremni za polazak odabrati nešto nam udaljenije europske aerodrome te tako posjetiti i polazno/dolazne gradove možda je ovo prava ponuda za vas. Svi letovi imaju po jedno presjedanje u Kijevu.

Najniže cijene mogu se pronaći za polaske iz Praga a s povratkom u London, Minhen, Berlin, Amsterdam… Open-jaw kombinacija s polaskom iz Praga u Dubai i s povratkom u London može biti vaša za samo 89€! Predlažemo da za kupovinu avio karte preskočite eDreams te odaberete Opodo ili za nešto više cijene Expediu ili direktno prijevoznika. Do Praga jeftino možete doći letom Wizzaira iz Venecije, iz Londona lete brojni low-cost prijevoznici prema sjevernoj Italiji.

Prijevoznik je Ukraine International Airlines.

U cijenu karte je uključena check-in i ručna prtljaga.

Letovi po akcijskim cijenama su mogući gotovo svakodnevno tijekom sljedeće godine.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.kayak.it stranicama.

Prag >> Dubai >> London

Prag >> Dubai >> London

Prag >> Dubai >> Minhen

Prag >> Dubai >> Minhen

Prag >> Dubai >> Berlin

Prag >> Dubai >> Berlin

Prag >> Dubai >> Amsterdam

Prag >> Dubai >> Amsterdam

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

3 komentara

  1. Leo Bartolec napisao:

    Sara Melkić i jos spojis Kyiv i Varsavu

  2. Missy Maya napisao:

    Jelena Dimitrijevic jel možda planirate? 🙂

  3. Sandra Čičić napisao:

    Stella, spominjala si? 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *