UPDATE – FlyDubai akcija za polaske iz Beograda, povratne karte na Šri Lanku 295€, Maldive 333€ ili Bangkok 340€

UPDATE – Objavljeno 15.12.2016.

Podsjećemo vas da ponuda flyDubaia s akcijskim cijenama za polaske iz Beograda i dalje važi. Želite li povoljno putovanje na Šri Lanku, Maldive ili u Bangkok iskoristite ovu priliku. Sve dole navedene cijene i uvijeti i dalje vrijede. 🙂


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 06.12.2016.

U tijeku je još jedna flyDubai akcija. Ovaj puta akcijske cijene možete uloviti za polaske iz Beograda na Šri Lanku za 295€, na Maldive za 333€ ili u Bangkok za 340€. Letovi po akcijskim cijenama su mogući za određene datume u prvoj polovici sljedeće godine.

Prijevoznik je flyDubai.

Ponuda je dostupna za letove od 1. do 7. mjeseca 2017.

U cijenu karte je uključen jedan komad check-in prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage do 7 kg.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na www.flydubai.com stranicama.

Beograd >> Colombo (Šri Lanka) >> Beograd

Beograd >> Colombo (Šri Lanka) >> Beograd

Beograd >> Male (Maldivi) >> Beograd

Beograd >> Male (Maldivi) >> Beograd

Beograd >> Bangkok >> Beograd

Beograd >> Bangkok >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *