Kružno low-cost putovanje po Aziji i Australiji! Dubai + Indija + Malezija + Australija + Bali + Šri Lanka + Bugarska za samo 619€ ukupno

Danas smo za vas složili još jedno zanimljivo i izuzetno jeftino kružno putovanje u nekoliko zemalja Azije i u Australiju. U pitanju je putovanje za prave backpackere, letit ćete sa low-cost kompanijama tako da računate na lagano pakiranje, u cijene letova uključena je samo ručna prtljaga, najčešće do 10 kg težine.

Posjetit ćete neke od najboljih Azijskih turističkih destinacija te Australiju, preciznije polazak je iz Budimpešte a posjetit ćete Dubai + Indiju + Maleziju + Australiju + Bali + Šri Lanku + Bugarsku te s povratkom i Milano (Bergamo) za samo 619€ ukupno.

Dubai

Dubai

Indija

Indija

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Prvi dio našeg putovanja je jednosmjerna karta Wizzaira iz Budimpešte u Dubai. Nakon 3 dana boravka u Dubaiu putovanje nastavljamo Jet Airways-om u indijski Kochi. Pet dana kasnije Air Asia nas vodi u Kuala Lumpur gdje ostajemo sljedeća 2 dana te s istim prijevoznikom krećemo na novi kontinent – u Australiju. U Perthu ostajemo 5 dana a put nastavljamo ka jednoj od najljepših indonezijskih destinacija – idemo na Bali. Šest dana kasnije letimo opet s Air Asiom na Šri Lanku gdje ostajemo 3 dana te flyDubai-jem krećemo na povratak ka Europi. Prije toga imat ćemo presjedanje u Dubaiu te cijeli dan boravka ukoliko niste sve stigli obići kada smo krenuli na putovanje. Wizzair nas iz Dubaia konačno vraća ka Europi, stižemo u Sofiju te nakon 4 dana putovanje završavamo u Milanu.

Perth

Perth

Bali

Bali

Šri Lanka

Šri Lanka

Ovo je samo jedan od mnogih primjera kakve je moguće složiti po istoj ili sličnoj cijeni. Sve navedene destinacije mogu se promijeniti, termini prilagoditi a dužina boravka skratiti ili produžiti.

Ukupno: 619€

Prijevoznici su Wizzair, Jet Airways, Air Asia i flyDubai.

Napomena: u cijene većine navedenih prijevoza uključena je samo ručna prtljaga. Detaljne informacije pronaći ćete na stranicama pojedinog prijevoznika.

Ponude letova su dostupne za letove tijekom zime i proljeća 2017.

Karte možete kupiti direktno na Wizzair, Air Asia, flyDubai i www.momondo.com stranicama. Predlažemo da koristite gore priložene linkove a datume prilagodite svojim željama.

 

Budapest >> Dubai

Budapest >> Dubai

Dubai >> Kochi

Dubai >> Kochi

Kochi >> Kuala Lumpur

Kochi >> Kuala Lumpur

Kuala Lumpur >> Perth

Kuala Lumpur >> Perth

Perth >> Denpasar (Bali)

Perth >> Denpasar (Bali)

Denpasar (Bali) >> Colombo (Šri Lanka)

Denpasar (Bali) >> Colombo (Šri Lanka)

Colombo (Šri Lanka) >> Dubai

Colombo (Šri Lanka) >> Dubai

Dubai >> Sofija

Dubai >> Sofija

Sofija >> Milano (Bergamo)

Sofija >> Milano (Bergamo)

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *