UPDATE – Malezija, povratno iz Zagreba u Kuala Lumpur s Emiratesom i A380 za 347€

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

UPDATE – Objavljeno 28.01.2017.

Podsjećamo vas da i dalje vrijedi ponuda Emiratesa za letove iz Zagreba u Kuala Lumpur. Povratna karta može biti vaša za 347€, mnogima vrijednost više biti će let sa najvećim komercijalnim avionom današnjice A380 na letu od Dubaia do Kuala Lumpura.

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 14.01.2017.

Već smo vam najavili dolazak jedne od najboljih avio kompanija svijeta Emiratesa u Zagreb, predložili smo vam neke zanimljive cijene letova u Afriku u jučer objavljenom članku. Danas imamo još jedan prijedog, ovoga puta idemo u jugoistočnu Aziju.

Posjetite Maleziju i njen glavni grad Kuala Lumpur sa Emiratesom i polaskom iz Zagreba, povratna karta može biti vaša za vrlo dobrih 349€. Vrijednost više mnogima će biti let sa najvećim komercijalnim avionom današnjice A380 na dionici od Dubaia do Kuala Lumpura. Do Dubaia ćemo stići Boeingom 777-300. Sve letovi imaju jedno presjedanje u Dubaiu.

Kuala Lumpur je sjedište najvećeg azijskog low-cost avio prijevoznika Air Asie. Za korak više možete odabrate neki od brojnih jeftinih linija Air Asie diljem Azije ili Australije ukoliko želite putovati dalje od Kuala Lumpura to možete napraviti vrlo lako i jeftino.

Prijevoznik je Emirates.

Ponuda je dostupna za letove tijekom druge polovice 2017. godine.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

3 komentara

 1. Ljubica Skitnica napisao:

  Mislim da sam vidla i Qatar A po super cijeni za KL pa cak i za HK sto me iznenadilo. Ja sam prije 12 godina zivjela u HK i karta je tada uvijek bila soma eura

  • Tripologia napisao:

   Qatar Airways još uvijek traje Travel festival akcija, sutra je zadnji dan. Drugi razlog je što im je glavni konkurent Emirates najavio dolazak u Hrvatsku od 6.mjeseca. Konkurencija je dobra stvar, mogli bi se oni ubuduće često natjecati sa cijenama, na našu sreću. 🙂

  • Ljubica Skitnica napisao:

   Tripologia samo nek se oni natjecu, super!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *