ISTEKLO – ERROR FARE! Qantas Airways iz Velike Britanije u Australiju već od 374€, Novi Zeland već od 423€

UPDATE – Objavljeno 31.01.2017.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo ukoliko je netko uspio kupiti karte na vrijeme.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 29.01.2017.

U tijeku je veliki error fare Qantas Airwaysa za letove iz Velike Britanije u Australiju i Novi Zeland. Ovdje vam donosimo nekoliko cijena no računajte da ponuda vrijedi i za brojne druge polaske iz Belfasta, Edinburgha, Aberdeena…za letove u Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth, Christchurch, Auckland…

Ponude koje ovdje objavljemo su aktivne u trenutku objave ali cijene se vrlo brzo mijenjaju i nestaju. Ukoliko ponuda sa našeg linka više ne vrijedi pokušajte sreću sa nekim drugim datumima ili gore navedenim destinacijama. Sve nove datume i destinacije koje pronađemo probat ćemo dodati u ovaj članak. Ako vi pronađete nešto novo molimo vas da nam javite. Sretno u potrazi! 🙂

NAPOMENA: Ovdje je u pitanju veliki error fare, postoji mogućnost da avio kompanija otkaže karte i vrati vam novac, stoga nemojte neko vrijeme poduzimati nikakve dodatne korake kao što je na primjer rezervacija smještaja ili kupovina doadtnih avio karata.

Prijevoznik je Qantas Airways.

Ponuda je dostupna za pojedine letove tijekom cijele 2017. godine.

Karte možete pronaći na www.lastminute.com stranicama.

Edinburgh >> Melbourne >> Edinburgh

Edinburgh >> Melbourne >> Edinburgh

Belfast >> Sydney >> Belfast

Belfast >> Sydney >> Belfast

Belfast >> Christchurch >> Belfast

Belfast >> Christchurch >> Belfast

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *