Alžir, iz Zadra preko Marseillea 125€, iz Zagreba preko Ženeve 144€

Danas vam predlažemo jednu ne baš uobičajenu turističku destinaciju no mnogima će baš to predstavljati prednost pri odabiru putovanja. Danas idemo u Alžir!

Predlažemo vam dvije vrlo jeftine kombinacije. Prva je sa polaskom iz Zadra s Ryanairom do Marseillea, nastavak je s avio kompanijom Air Méditerranée do Alžira. Ova kombinacija ukupno stajat će vas svega 125€.

Druga kombinacija je nešto kompliciranija, polazak je iz Zagreba Swiss Airom do Zuricha odakle se moramo vlakom prebaciti do Ženeve gdje nas čeka nastavak putovanja prema Alžiru s istim prijevoznikom, ukupna cijena u ovom slučaju iznosi 144€.

Napomena: U oba slučaja biće potrebno noćenje, bilo u Marseilleu ili u Ženevi. Želite li duži boravak u ovim gradovima datume putovanja lako možete prilagoditi.

Kombinacija iz Zadra, Marseille + Alžir:

Ukupno: 125€

 

Kombinacija iz Zagreba, Ženeva + Alžir:

Ukupno: 144€

Prijevoznici su Ryanair, Air Méditerranée ili Swiss Air.

Karte za Ryanair let možete kupiti direktno kod prijevoznika ili nešto jeftinije na posredničkim španjolskim stranicama, više o kupovini na ovim stranicama možete pročitati u našem članku ovdje. Karte za letove Air Méditerranée ili Swiss Air najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it stranicama.

VIZE: Građanima Hrvatske viza za Alžir je potrebna, više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

 

Kombinacija iz Zadra, Marseille + Alžir:

Zadar >> Marseille >> Zadar

Zadar >> Marseille >> Zadar

Marseille >> Alžir >> Marseille

Marseille >> Alžir >> Marseille

 

Kombinacija iz Zagreba, Ženeva + Alžir:

Zagreb >> Zurich >> Zagreb

Zagreb >> Zurich >> Zagreb

Ženeva >> Alžir >> Ženeva

Ženeva >> Alžir >> Ženeva

You may also like...

3 komentara

 1. MDH napisao:

  Jel ima neka kraca opcija za Alzir preko Zadra na 7 dana?

  • Tripolog napisao:

   Ima. Na primjer iz Zadra u Marseille 30.09., za Alžir od 01.10. do 07.10., u Marseille se stiže 07.10. u 11.05, polazak za Zadar je isti dan u 15:50.
   Ima još dosta mogućih kombinacija, Air Méditerranée održava liniju 3 puta tjedno, cijeli red vožnje možete pronaći na njihovim stranicama ovdje. Ryanair leti iz Zadra u Marseille do 21.10.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *