Novi Zeland, nova linija Air Asie! Povratne kombinacije iz Budimpešte 558€, iz Zagreba 634€

Malezijski low-cost prijevoznik Air Asia uveo je novu liniju iz Kuala Lumpura u Auckland. Letovi kreću od 22.03.2016. i trenutno se mogu kupiti avio karte po promotivnim cijenama od 110€ po smjeru.

Za vas smo pripremili zanimljive kombinacije letova u Maleziju i na Novi Zeland a s polaskom iz Budimpešte ili Zagreba. Iskombiniramo li aktualnu akciju Qatar Airwaysa o kojoj smo već pisali i s kojom možemo do Kuala Lumpura stići iz Budimpešte za 338€ ili iz Zagreba za 414€ s ovom novom linijom Air Asie dobit ćemo lijepo putovanje u Maleziju i na Novi Zeland za svega 558€ odnosno 634€. Odlična cijena za ovako daleko putovanje, zar ne?! 🙂

U primjerima smo odvojili po nekoliko dana u dolasku i povratku za boravak u Kuala Lumpuru, vi ako želite ovo lako možete skratiti ili produžiti. Ukoliko vas interesira ovakva kombinacija sa kupovinom karata Air Asie požurite, karte po najnižim cijenama su u vrlo ograničenom broju i brzo se rasprodaju.

Ukupno iz Budimpešte: 338€ + 220€ = 558€
Ukupno iz Zagreba: 414€ + 220€ = 634€

Letovi Qatar Airwaysa prema Kuala Lumpuru imaju slijetanje u Dohi, oni Air Asie prema Aucklandu imaju slijetanje u Gold Coastu u Australiji. Napominjemo da je u cijenu letova Air Asie uključena samo ručna prtljaga standardnih dimenzija i težine do 10 kg. Želite li doplatiti za predanu prtljagu računajte na dodatnih 135 MYR (oko 28€) za prtljagu težine do 20 kg, odnosno 145 MYR (oko 30€) za prtljagu težine do 25 kg.

Prijevoznici su Qatar Airways i Air Asia.

Ponuda Qatar Airwaysa je dostupna za letove tijekom gotovo cijele godine, ona Air Asie za letove od 22.03.2016. do 11.01.2017.

Karte Qatar Airwaysa najjeftinije možete pronaći na stranicama www.kayak.it. Karte Air Asie možete kupiti samo direktno na www.airasia.com stranicama.

Budimpešta >> Kuala Lumpur >> Budimpešta

Budimpešta >> Kuala Lumpur >> Budimpešta

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Kuala Lumpur >> Auckland >> Kuala Lumpur

Kuala Lumpur >> Auckland >> Kuala Lumpur

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

16 komentara

 1. Ivan Tajm napisao:

  ja sam vec u KL
  mogo bi za nju ziland :v

 2. Andrea Zlatanova napisao:

  Ajde vodicu vas na auroru australis.jer borealis je za pičke

 3. Andrea Zlatanova napisao:

  Ivan Zvonimir Matić Matea Horčička Silvija Gaurina

 4. Matea Horčička napisao:

  sad ce Silvija idemo

 5. Maja Segedi napisao:

  Sanjin Barković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *