Španjolska tura s polaskom iz Zadra! Madrid + Zaragoza + Barcelona, kompletan paket 6 dana, uključeni avioni, autobusi i smještaji za samo 146€ ukupno

Današnji paket vodi nas u Španjolsku, dugo vas već nismo vodili tamo pa je ovo idealna prilika. Nadamo se da će vam dobro sjesti u nedjeljno jutro a pošto je dan za odmor u njega ćemo ugraditi sve troškove koje možete očekivati tako da vam informacija bude potpuna.

Složili smo za vas kompletan paket u trajanju od 6 dana s uključenim svim troškovima prijevoza i smještaja. U cijenu su uključene avio karte, autobusne karte i smještaji a sve to skupa koštat će vas 146€ ili oko 1.110 kuna po osobi. Polazak je iz Zadra, povratak također a putovanje smo planirali za kraj 4-og mjeseca.

Na put krećemo 21.04. iz Zadra s letom Ryanaira u Berlin i već nakon sat vremena sjedamo u drugi avion prema Madridu. Nakon 3 noćenja u Madridu krećemo busom u Zaragozu gdje ostajemo jednu noć, na kraju u Barceloni ostajemo još dvije noće odakle imamo let 27.04. natrag u Zadar preko Pariza. Dakle obići ćemo Španjolsku od metropole Madrida preko Zaragoze do uvijek žive Barcelone na Mediteranu. Ukupno ćemo provesti 7 dana / 6 noćenja u Španjolskoj.

Napominjemo da je ovo backpacking i low budget paket namijenjen prije svega mlađim putnicima kojima nije stalo toliko do komfora koliko do doživljaja. Leti se low cost kompanijom, putuje se busom i spava se u višekrevetnim sobama u hostelima. Svi hosteli imaju dobre ocjene i nalaze se u centrima gradova. Ukoliko želite nešto komforniji smještaj potražite sami ono što vam više odgovara. Pa da vidimo kako izgleda prijedlog.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Ovdje vam donosimo cijene karata na rumbo.pt stranicama za plaćanje s Diners karticom. Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi karte možete kupiti na rumbo.es stranciama s Maestro karticom ili direkno na Ryanair stranicama za nešto više cijene.

Spain-720Prvo letimo ranojutarnjim letom iz Zadra u Berlin, već nakon sat vremena sljedeći let polijeće iz Berlina u Madrid. Polazak iz Zadra je 21.04. u 6:45, dolazak u Madrid je u 12:40. Povratak je iz Barcelone 27.04. rano ujutro u 06:30 prema Parizu gdje ćemo imati nešto duži layover. Nastavak putovanja prema Zadru je tek u 20:20, predlažemo da odete do gradića Beauvais gdje se aerodrom i nalazi. Imate dovoljno vremena čak i skočiti u kratku posjetu Parizu ukoliko želite, računajte da je transfer busom 14€ po smjeru. Ukoliko želite uštedjeti još više možete na aerodrom u Barceloni doći navečer i tu zadnju noć provesti tamo, mnogi backpackeri će odabrati baš ovu opciju, ukoliko ste među njima računajte na nižu ukupnu cijenu paketa od ovdje navedene.

U našim primjerima smo se trudili podesiti što kraće vrijeme presjedanja no ukoliko želite vrlo lako možete letove prilagoditi i uzeti si duži layover pa čak i koji dana boravka u Berlinu ili Parizu. Već vam je sigurno poznato, Ryanair Fare Finder će vam pomoći složiti idealnu kombinaciju. Cijena svih karata ukupno u našoj kombinaciji iznosi 47€ po osobi.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Zadar >> Berlin

Zadar >> Berlin

Berlin >> Madrid

Berlin >> Madrid

Barcelona >> Pariz

Barcelona >> Pariz

Pariz >> Zadar

Pariz >> Zadar

 

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanair stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt stranicama s Diners karticom ili na www.rumbo.es stranicama s Maestro karticom.

Ukupno avioni: 47€ po osobi

 

Autobusi

Za putovanje kroz Španjolsku koristit ćemo Alsa autobuse. Za svaku od navedenih relacija postoji mnogo svakodnevnih linija, ovdje navodimo samo orijentacijske primjere, termine lako možete prilagoditi svojim željama. Ukoliko želite uloviti najbolje cijene karte je potrebno kupiti unaprijed.

U našem planu iz Madrida u Zaragozu krećemo 24.04. U Zaragozi ćemo provesti jednu noć i sutradan u 18:05 krećemo dalje u Barcelonu. Ukoliko se ne želite zadržavati u Zaragozi kupite odmah kartu iz Madrida do Barcelone, cijena će biti vrlo slična.

Madrid >> Zaragoza

Madrid >> Zaragoza

Zaragoza >> Barcelona

Zaragoza >> Barcelona

Ukupno autobusi: 11€ po osobi

 

Smještaji

Danas predlažemo jednostavne smještaje u hostelima s višekrevetnim sobama. Ovo su samo low-cost primjeri, želite li nešto bolje provjerite sami mogućnosti na www.booking.com stranicama. U prijedlozima smo se trudili odabrati hostele s dobrim ocjenama i s lokacijom u centru grada.

 • Madrid, Mad4You Hostel, 3 noćenja, 21. – 24.04.2016., 48€ za 1 osobu
Smještaj u Madridu

Smještaj u Madridu

 

Smještaj u Zaragozi

Smještaj u Zaragozi

 

 • Barcelona, Be Mar Hostel, 2 noćenja, 25. – 27.04.2016., 24€ za 1 osobu
Smještaj u Barceloni

Smještaj u Barceloni

 

Predloženi smještaji su samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaji: 88€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

 • Berlin >> Madrid 21€
 • Barcelona >> Pariz 14€
 • Pariz >> Zadar 7€
 •  

   

Autobus:

 • Madrid >> Zaragoza 6€
 • Zaragoza >> Barcelona 5€

Smještaj:

 • Madrid, Mad4You Hostel, 3 noćenja, 21. – 24.04.2016., 48€ za 1 osobu
 • Zaragoza, Albergue La Posada del Comendador, 1 noćenje, 24. – 25.04.2016., 16€ za 1 osobu
 • Barcelona, Be Mar Hostel, 2 noćenja, 25. – 27.04.2016., 24€ za 1 osobu
Ukupno: 5€ + 21€ + 14€ + 7€ + 6€ + 5€ + 48€ + 16€ + 24€ = 146€ ili oko 1.110 kn po osobi

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *