2 u 1 – Njemačka i Poljska, kružno putovanje direktnim letovima iz Pule u Berlin i Varšavu za samo 63€ ukupno

Proljeće je tu, sunce nas sve više grije a noge traže pokret. Danas smo za vas složili još jedno zanimljivo i jeftino kružno putovanje iz Pule u Berlin i Varšavu. Letovi iz Hrvatske u Poljsku rijetko se mogu pronaći po povoljnoj cijeni, stoga je ova ponuda poljskog nacionalnog prijevoznika LOT-a nešto vrijedno pažnje. Vrijednost više je posjeta Berlinu, meni osobno jednom od najdražih gradova. Osim toga prednost je što su letovi vikendom i u normalnim terminima, polazak je ujutro, povratak predvečer.

Posjetit ćemo Njemačku i Poljsku s polaskom iz Pule a ukupna cijena iznosi samo 63€. Prijedlog uključuje direktan let Eurowingsa (Germanwings) iz Pule u Berlin, autobus iz Berlina u Varšavu (Polski Bus) i direktan let LOT-a iz Varšave u Pulu. Ako želite dionicu autobusom iz Berlina u Varšavu možete podijeliti na dva dijela te provesti dan ili dva u usputnom Poznanu, cijena ostaje ista.

Broj dana koje ćete odvojiti za Berlin i Varšavu odaberite sami, Polski Bus svakodnevno ima 3 termina na ovoj liniji, cijene su svakodnevno iste ili slične. LOT najpovoljnije cijene za let iz Varšave u Pulu nudi za termine, 14., 21. i 28.05., potencijelno još neke dane, provjerite sami ako vam ovi termini ne odgovaraju. Da ne dužimo više, slijede brojke. 🙂

Dionica iz Pule u Berlin

Direktno na Eurowings stranicama:

  • Pula >> Berlin 33€, 21.05.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Pula >> Berlin, direktno na Eurowings stranicama

Pula >> Berlin, direktno na Eurowings stranicama

Pula >> Berlin, na rumbo.pt stranicama

Pula >> Berlin, na rumbo.pt stranicama

 

Dionica iz Berlina u Varšavu

  • Berlin >> Varšava 51 PLN (oko 12€), 24.05. Polski Bus
Berlin >> Varšava, Polski Bus

Berlin >> Varšava, Polski Bus

 

Dionica iz Varšave u Pulu

Direktno na LOT stranicama:

  • Varšava >> Pula 227 HRK (oko 30€), 28.05.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Varšava >> Pula, direktno na LOT stranicama:

Varšava >> Pula, direktno na LOT stranicama:

Varšava >> Pula, rumbo.pt stranicama:

Varšava >> Pula, rumbo.pt stranicama:

 

Ukupno: 75€ direktno kod prijevoznika ili 63€ na rumbo.pt stranicama s Diners karticom

 

Prijevoznici su Eurowings, Polski Bus i LOT.

Cijene Eurowingsa uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 23 cm i težine do 8 kg. Želite li doplatiti za checked prtljagu cijena je 15€. Cijene LOT-a uključuju jedan komad ručne prtljage do 8 kg težine.

Karte možete kupiti direktno na Eurowings odnosno LOT stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Karte za autobus kupujete na stranicama Polskog Busa.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *