3 dana u Napulju, kompletan paket, povratna karta za direktan let iz Splita + smještaj za samo 79€ po osobi

Danas imamo prijedlog za odmor u jednom posebnom gradu, idemo u u Italiju, u prelijepi Napulj. Za vas smo složili jednostavan i lagan paket sa direktnim letovima iz Splita i sa uključenim smještajem u stanu blizu samog centra Napulja. Ukupno cijeli paket avion + smještaj koštat će vas svega 79€ ili oko 590 kn po osobi za ukupno 3 dana u Napulju.

Talijani bi rekli “Vedi Napoli e poi muori”, mi bismo to preveli kao “Vidi Napulj i umri”, vi svakako nećete umrijeti, poruka ove izreke htjela je ukazati na to koliko je lijep ovaj grad. Još ako tome dodate prirodne ljepote u okolici kao što su vulkan Vezuv, Amalfi obala ili otok Capri te kulturne spomenike jedinstvene u svijetu kao što su Pompeji ne bi vm trebalo puno da se odlučite na ovakvo putovanje. Predlažemo da unajmite auto i ispražite okolicu grada, cijene najma možete provjeriti ovdje.

U našem primjeru krenut ćemo na put 27.06. a vratiti se 30.06.2017., osim ovih datuma za sličnu cijenu su dostupni i brojni drugi periodi. Povratnu kartu za direktan let iz Splita u Napulj možete kupiti za 104€ za dvije osobe direktno na njihovim stranicama.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Easyjet. Iz Splita letimo u Napulj 27.06. povratak je u Split 30.06.2017. Cijena povratne karte direktno na Easyjet stranicama iznosi 52€ po osobi a na bazi dvije osobe. Navedeni datum je samo primjer, za slične cijene mogući su i neki drugi periodi.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

  • Split >> Napulj >> Split 52€ po osobi
Split >> Napulj >> Split, cijena za 2 osobe

Split >> Napulj >> Split, cijena za 2 osobe

 

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Ukupno avioni: 104€ ukupno za dvije osobe, 52€ po osobi

 

Smještaj

Za smještaj vam danas predlažemo Airbnb stan koji se nalazi nedaleko od centra grada što će vam dobro poslužiti kao baza za istraživanje. U pitanju je privatna soba za dvije osobe u stanu zajedno sa domaćinima, ako vam se ovo ne sviđa možete pronaći i cijele privatne apartmane za sebe samo računajte da ćete ovo morati i više platiti. U svakom slučaju ovo je samo brzinski prijedlog, vi sami potražite što vam najviše odgovara na Airbnb stranicama.

Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 32€ na cijenu smještaja. Popust možete iskoristiti odmah za prvu rezervaciju, dakle stan u ovom slučaju nećete platiti 85€ već 53€. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 18€ popusta.

Napulj - smještaj

Napulj – smještaj

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama.

Ukupno smještaji: 53€ ukupno za dvije osobe, 27€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Split >> Napulj >> Split 104€ za dvije osobe

Smještaj:

  • Napulj, Double room in the heart of Naples, 3 noćenja, 27.06. – 30.06.2017., 85€ – 32€ = 53€ za dvije osobe
Ukupno: 104€ + 53€ = 157€ za dvije osobe, 79€ ili oko 590 kn po osobi

You may also like...

4 komentara

  1. Toni Čolina napisao:

    Bojan Mlinarević

  2. Roberta Karinja napisao:

    Dora Valčić termini ne pasu, ali super plan 🙂 naravno, produzile bi mi to

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *