S Emiratesom i A380 iz Zagreba u Kuala Lumpur za 369€, Bangkok ili Colombo za 379€

Emirates glasi za jednu od najboljih avio kompanija svijeta a uskoro kreću sa letovima iz Zagreba o čemu smo vas već obavijestili početkom ove godine. Danas imamo još nekoliko zanimljivih prijedog, vodimo vas u jugoistočnu Aziju.

Posjetite Maleziju, Tajland ili Šri Lanku. Povratna karte iz Zagreba u Kuala Lumpur može biti vaša za 369€, ona u Bangkok ili Colombo za 379€. Vrijednost više mnogima će biti let sa najvećim komercijalnim avionom današnjice A380 na dionici od Dubaia prema JI Aziji. Do Dubaia ćemo stići Boeingom 777-300. Sve letovi imaju jedno presjedanje u Dubaiu.

Prijevoznik je Emirates.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2017. do 3. mjeseca 2018. godine.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Kuala Lumpur je sjedište najvećeg azijskog low-cost avio prijevoznika Air Asie. Za korak više možete odabrate neki od brojnih jeftinih linija Air Asie diljem Azije ili Australije ukoliko želite putovati dalje od Kuala Lumpura to možete napraviti vrlo lako i jeftino.

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Colombo >> Zagreb

Zagreb >> Colombo >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

8 komentara

 1. Moris napisao:

  Da li se mogu naci i letovi preko Božić/NG? Ili je izbacen taj period?

 2. Thaimer Ivan napisao:

  2 zemlje JI Azije 😀 Sri Lanka spada pod južnu haha

  • Tripologia napisao:

   A jesi precizan, uvijek nešto. Imaš pravo, Šri Lanku sam ubacio naknadno uz ove dvije. Nisam obraćao pažnju a trebao sam jer bi ti mogao pročitati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *