Nova godina u Kanadi! Odlične cijene KLM-a, povratne karte s polaskom iz Španjolske već od 265€

Idemo dalje s novogodišnjim prijedlozima, nakon onih za Australiju te kasnijih za Aziju sada idemo na drugu stranu naše kugle, idemo u Kanadu.

KLM nudi odlične cijene avio karata iz Španjolske u Kanadu, cijena povratne karte u prazničnim terminima kreće već od sjajnih 265€. Najjeftiniji polasci su iz Valencie no za nekoliko eura više mogući su i iz Madrida, Barcelone, Malage ili Bilbaoa. Najjeftinija destinacija u Kanadi je Ottawa, tek nekoliko eura skuplji je Montreal, slijede Toronto i Quebec.

Želite li u neke druge kanadske gradove provjerite sami cijene, moguće je da postoje još neke jeftine karte koje nismo ovdje naveli. Navedene periode možete skratiti ili produžiti no računajte da je broj mjesta i datuma vrlo ograničen, želite li doći do ovih akcijskih cijena požurite s kupovinom. Ako ne želite putovati u vrijeme praznika letovi po navedenim ili sličnim cijenama dostupni su od 9. mjeseca 2015. do 4. mjeseca 2016.

Božićni i novogodišnji termini:

Prijevoznik je KLM/Air France.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2015. do 4. mjeseca 2016. ukljućujući i božićne i novogodišnje praznike.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it.

Želite li u Australiju za Novu godinu pogledajte ponudu: Nova godina u Australiji! Open-jaw karte s polaskom iz Budimpešte već od 664€. Azijske destinacije možete pronaći u ponudi: Nova godina u Aziji! Taipei, Bangkok, Singapur, Tokio…open-jaw karte s polaskom iz Budimpešte već od 320€.

Valencia >> Ottawa >> Valencia

Valencia >> Ottawa >> Valencia

Valencia >> Montreal >> Valencia

Valencia >> Montreal >> Valencia

Valencia >> Toronto >> Valencia

Valencia >> Toronto >> Valencia

Valencia >> Quebec >> Valencia

Valencia >> Quebec >> Valencia

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *