Brisel 3 noći, kompletan paket, avion, smještaj i transfer za samo 143€ po osobi

Jeste li za jedan produženi vikend u Briselu? Provedite 3 noći, 4 dana u glavnom gradu Belgije i Europske Unije za svega 143€ ili oko 1.090 kn po osobi. Avio karte, trasfer sa aerodroma i smještaj su uključeni u cijenu. Ako želite možete paket produžiti i na 7 dana sa 3 noći u Amsterdamu, više o tome pročitajte ovdje.

Za primjer ću uzeti datume od petka 03.10. do ponedjeljka 06.10. Vi, naravno, prilagodite datume svojim željama, mogući su i mnogi drugi periodi.

 

Avio karte

Za prijevoz ćemo koristiti dobro poznati Ryanair. U 10-om mjesecu još uvijek lete iz Pule i to nam je najlakša i najjeftinija poveznica. Moguć je polazak i iz Zadra ali ne točno u ovim danima, ako vam je to bliže pogledajte Ryanair stranice za detalje. Također, mogući su polasci i iz Rijeke do 29.09. za nešto više cijene. Iz Pule možemo stići do Brisela i natrag već za 40€ po osobi.

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula   40€

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula

Napominjemo da je ova cijena sa uključenom ručnom prtljagom težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to, prema novim Ryanair pravilima od ove godine možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte kupujete na stranicama www.ryanair.com. Datume polaska i povratka prilagodite svojim potrebama, najlakše ćete pronaći karte u novom “Fare finder-u“. Cijena leta Pula – Brisel kreće od 19,99€.

 

Transfer

Aerodrom Brussels Charleroi nalazi se oko 60 km od centra grada. Najjeftiniji transfer je autobusom, put traje oko 1 h i košta od 5€ do 14€ po osobi i smjeru. Ja nisam uspio pronaći ove promotivne karte po 5€ pa računajte prije na 14€. Više informacija i online booking proći ćete ovdje.

Brussels Charleroi Airport >> Brussels-Midi (centar grada) >> Brussels Charleroi Airport   28€ povratna po osobi

 

Smještaj

Brisel nije baš poznat po jeftinom smještaju, ali ipak smo uspjeli pronaći nešto prilično povoljno i kvalitetno. Prva opcija je Chao Chow Palace*** hotel sa 3 zvjezidice i uključenim doručkom, druga opcija je Four Points by Sheraton Brussels**** hotel sa 4 zvjezidice ali bez uključenog doručka. Oba hotela imaju vrlo dobre ocjene preko 8 a cijena im je jednaka, 150€ za dvokrevetnu sobu za 3 noći.

Chao Chow Palace***

Chao Chow Palace***

Four Points by Sheraton Brussels****

Four Points by Sheraton Brussels****

 

Moguće su i jeftinije opcije. Sve mogućnosti najlakše ćete provjeriti na www.hotelscombined.com.

 

Ukupno

Avion: povratna karta 40€ po osobi, 80€ za dvije osobe
Transfer: povratna karta 28€ po osobi, 56€ za dvije osobe
Smještaj: Chao Chow Palace*** ili Four Points by Sheraton Brussels****   150€, 3 noći za dvije osobe

Ukupno: 40€ + 28€ + 75€ = 143€ ili oko 1.090 kn po osobi

 

Želite li duži paket? Pročitajte našu ponudu Amsterdam i Brisel 7 noći, kompletan paket, avion, bus, smještaj i transfer za samo 255€ po osobi.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *