Amsterdam i Brisel 7 noći, kompletan paket, avion, bus, smještaj i transfer za samo 255€ po osobi

Danas smo objavili paket za 3 noći u Briselu. Ako vam se ne ide kući nakon 3 dana produžite za Amsterdam. Ovdje na prethodno objavljen paket za Brisel nadovezujemo odlazak i boravak u Amsterdamu. Tu je uključen bus iz Brisela u Amsterdam, 3 noći u Amsterdamu te još jedna noć u Briselu prije povratka za Pulu. Želite li provesti 7 dana u Briselu i Amsterdamu po budžet cijeni od 255€ ili 1.940 kn po osobi pročitajte nastavak ponude.

Za primjer ću uzeti datume od petka 03.10. do petka 10.10. To je praznični tjedan, 08.10. je neradni dan tako da se da lijepo spojiti godišnji odmor. Vi, naravno, prilagodite datume svojim željama, mogući su i mnogi drugi periodi.

 

Avio karte

Za prijevoz ćemo koristiti dobro poznati Ryanair. U 10-om mjesecu još uvijek lete iz Pule i to nam je najlakša i najjeftinija poveznica. Moguć je polazak i iz Zadra ali ne točno u ovim danima, ako vam je to bliže pogledajte Ryanair stranice za detalje. Također, mogući su polasci i iz Rijeke do 29.09. za nešto više cijene. Iz Pule možemo stići do Brisela i natrag već za 40€ po osobi.

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula 40€

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula

Pula >> Brussels Charleroi >> Pula

Napominjemo da je ova cijena sa uključenom ručnom prtljagom težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to, prema novim Ryanair pravilima od ove godine možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte kupujete na stranicama www.ryanair.com. Datume polaska i povratka prilagodite svojim potrebama, najlakše ćete pronaći karte u novom “Fare finder-u“. Cijena leta Pula – Brisel kreće od 19,99€.

 

Transfer

Aerodrom Brussels Charleroi nalazi se oko 60 km od centra grada. Najjeftiniji transfer je autobusom, put traje oko 1 h i košta od 5€ do 14€ po osobi i smjeru. Ja nisam uspio pronaći ove promotivne karte po 5€ pa računajte prije na 14€. Više informacija i online booking proći ćete ovdje.

Brussels Charleroi Airport >> Brussels-Midi (centar grada) >> Brussels Charleroi Airport 28€ povratna po osobi

 

Ostali prijevozi

Za prijevoz od Brisela do Amsterdama i natrag iskoristit ćemo autobus. Putovanje je udobno i brzo, traje svega 3 sata i 45 minuta.

Kompanija Eurolines nudi vrlo povoljne akcijske cijene za prijevoz između dva grada po cijeni već od 4€! Na ovu cijenu treba dodati 3€ rezervacijske pristojbe, u konačnici povratnu kartu možete kupiti već za 11€. Vodite računa da je karte po ovoj cijeni potrebno kupiti dosta vremena unaprijed, na dan putovanja biće višestruko više. Planirate li putovanje karte kupite odmah.

Brisel >> Amsterdam >> Brisel   11€

Karte možete kupiti na belgijskim Eurolines stranicama.

Brisel >> Amsterdam >> Brisel

Brisel >> Amsterdam >> Brisel

 

Smještaj

Brisel 1

Brisel nije baš poznat po jeftinom smještaju, ali ipak smo uspjeli pronaći nešto prilično povoljno i kvalitetno. Prva opcija je Chao Chow Palace*** hotel sa 3 zvjezidice i uključenim doručkom, druga opcija je Four Points by Sheraton Brussels**** hotel sa 4 zvjezidice ali bez uključenog doručka. Oba hotela imaju vrlo dobre ocjene preko 8 a cijena im je jednaka, 150€ za dvokrevetnu sobu za 3 noći.

Chao Chow Palace***

Chao Chow Palace***

Four Points by Sheraton Brussels****

Four Points by Sheraton Brussels****

Moguće su i jeftinije opcije. Sve mogućnosti najlakše ćete provjeriti na www.hotelscombined.com.

 

Amsterdam

Kao što smo i rekli Brisel nije baš na glasu po jeftinom smještaju ali Amsterdam je još gori. Uvijek je teško pronaći bilo kakav povoljan smještaj u jednom od najpoželjnijih turističkih gradova na svijetu. Da vidimo što smo mi uspjeli pronaći.

Prva opcija je Princess Hostel Leidse Square u kojem trenutno možete dobiti dvokrevetnu sobu po akcijskoj cijeni od 144€ za dvije osobe i tri noći. Kupatilo je dijeljeno a doručak nije uključen u cijenu.

Druga opcija je nešto posebnija, to je brod hotel Vita Nova. Cijena je od 185€ za dvokrevetnu kabinu za dvije osobe i tri noći, kupatilo je također dijeljeno a doručak je uključen u cijenu.

Princess Hostel Leidse Square

Princess Hostel Leidse Square

Vita Nova

Vita Nova

Postoje i jeftiniji smještaji u višekrevetnim sobama ako vam to odgovara. Nešto za sebe možete pronaći na www.booking.com ili www.hotelscombined.com.

 

Brisel 2

U povratku iz Amsterdama trebat ćemo prespavati još jednu noć u Briselu, prije jutarnjeg leta natrag. Odabrao sam Hotel Midi-Zuid***  koji se nalazi (gle čuda) na stanici Midi-Zuid jer je to zgodno za uhvatiti jutarnji transfer do aerodroma Brussels Charleroi. Cijena je 56€ za dvokrevetnu sobu s kupatilom. Sad kad ste se smjestili možete uživati u još jednoj Briselskoj večeri.

Hotel Midi-Zuid

Hotel Midi-Zuid

 

Ukupno

Avion: povratna karta 40€ po osobi, 80€ za dvije osobe
Transfer: povratna karta 28€ po osobi, 56€ za dvije osobe
Ostali prijevozi: bus Brisel – Amsterdam – Brisel 11€ po osobi, 22€ za dvije osobe
Smještaj:

  • Brisel 1: Chao Chow Palace*** ili Four Points by Sheraton Brussels****   150€, 3 noći za dvije osobe
  • Amsterdam: Princess Hostel Leidse Square 144€ ili Vita Nova 185€, 3 noći za dvije osobe
  • Brisel 2: Hotel Midi-Zuid*** 56€, 1 noć za dvije osobe

Ukupno: 40€ + 28€ + 11€ + 73€ + 28€ + 75€ = 255€ ili oko 1.940 kn po osobi

 

Želite li kraći paket? Pročitajte našu ponudu Brisel 3 noći, kompletan paket, avion, smještaj i transfer za samo 143€ po osobi.

You may also like...

2 komentara

  1. Leo Bartolec napisao:

    S hostelima se moze proci jos bolje! 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *