Island, povratna kombinacija iz Milana u Reykjavik već od 127€, iz Beograda 148€, iz Splita 170€

Island je visoko na listi želja mnogih naših putnika, i to sa pravom. Želite li na proljeće obići ovu zemlju nevjerovatne prirode danas imamo nekoliko prijedloga za vas. S polaskom iz Milana moguće je stići do Reykjavika i natrag već od 127€, iz Beograda već od 148€, iz Splita već od 170€. Odlične su to cijene ako uzmete u obzir redovne cijene putovanja na Island.

Za letove ćemo koristiti Easyjet. Ovdje vam donosimo cijene na rumbo.es stranicama s Maestro karticom. Kupujete li karte na Easyjet stranicama računajte ne nešto više iznose istih letova. Cijene koje navodimo vrijede za jednu osobu no putujute li u paru ili grupi cijena po osobi će biti još niža, Easjet naplaćuje naknadu po rezervaciji, što je više osoba na karti to je naknada po osobi u konačnici niža.

Iz Milana:

Ukupno: 127€

Iz Beograda:

Ukupno: 148€

Iz Splita:

Ukupno: 170€

Važna napomena! Računajte da će u nekim kombinacijama biti potrebno noćenje. No ukoliko se želite više dana zadržati u Švicarskoj ili u Londonu cijene letova mogu biti još niže.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako kupovati na ovim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

 

Iz Milana:

Milano >> London >> Milano

Milano >> London >> Milano

London >> Reykjavik >> London

London >> Reykjavik >> London

 

Iz Beograda:

Beograd >> Ženeva >> Beograd

Beograd >> Ženeva >> Beograd

Ženeva >> Reykjavik >> Ženeva

Ženeva >> Reykjavik >> Ženeva

 

Iz Splita:

Split >> London >> Split

Split >> London >> Split

London >> Reykjavik >> London

London >> Reykjavik >> London

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *