Letovi za nekoliko eura! Povratno iz Venecije u Berlin ili Frankfurt za 3€, Brisel ili Malta za 7€, Pariz 8€, Eindhoven 13€…

Danas vam donosimo pregled vrlo jeftinih letova želite li negdje na otputovati u 1. mjesecu 2016. Već vam je vjerovatno poznato koliko jeftino je moguće kupiti avio karte na Rumbo stranicama pa da vidimo dokle trenutno možete stići za kovanicu ili dvije. U primjerima navodimo cijene na rumbo.pt stranicama s Diners karticom, ukoliko nemate Diners karticu slične cijene možete dobiti i na rumbo.es stranicama s Maestro karticom.

Danas ćemo se zadržati samo na letovima Ryanaira iz Venecije, točnije s aerodroma Treviso. Ukoliko želite krenuti s nekih drugih aerodroma ili na neke druge destinacije potražite karte sami, vjerujem da ćete pronaći već nešto za sebe.

Najjeftiniju povratnu kartu možete kupiti za Berlin ili Frankfurt, cijena je otprilike koliko i cijena dvije kave ili jedne kutije cigareta, točnije 3€. U Brisel ili na sunčanu Maltu možete za 7€. Pariz je dostupan za 8€ a nizozemski Eindhoven za 13€… Ovo je samo dio mogućnosti, ostalo provjerite sami ili nas pitajte, rado ćemo vam pomoći u potrazi.

Predlažemo da karte potražite u Ryanair Fare Finderu gdje je pretraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

Informacije kako iz Hrvatske najjeftinije doći do aerodroma Treviso pronaći ćete na kraju ovog članka.

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Berlin >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Frankfurt (Hahn) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Frankfurt (Hahn) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Brisel (Charleroi) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Brisel (Charleroi) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Malta >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Pariz (Beauvais) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Pariz (Beauvais) >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Eindhoven >> Venecija (Treviso)

Venecija (Treviso) >> Eindhoven >> Venecija (Treviso)

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Treviso - Antonio Canova (TSF)
www
Internet stranice aerodroma Treviso – Antonio Canova.
Avion
Putnicima sa istoka zemlje možda će odgovarati polazak iz Budimpešte. Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Trevisom sezonski do 21.10. tri puta tjedno. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trevisa trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 60€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Treviso možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Treviso nalazi se oko 31 km od Venecije ili oko 3 km od grada Treviso. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom u Trevisu povezuje autobusi kompanija ATVO i Barzi Service. Cijena karte je 10 / 18 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 40 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
Aerodrom-Treviso

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *