Island, proljetno povratno putovanje iz Pule u Reykjavik za samo 107€

Island
Island

Svi žele posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana. Nažalost kada se dođe do cijena karata većina odustane. Danas imamo prijedlog kako ovakvo putovanje jeftino ostvariti i to u dobrom terminu, početkom 5. mjeseca. Ukoliko ste spremni prvomajski roštilj zamijeniti za Island evo prilike za vas.

Iceland-flag-720Složili smo kružno putovanje s polaskom iz Pule preko Londona u Reykjavik. U ovakvoj kombinaciji provest ćete 9 dana na Islandu i jedan dan u Londonu a kompletno putovanje s 4 leta platit ćete svega 107€ po osobi! Odlična cijena za put na Island i još ponešto, zar ne?! Ukoliko vas interesira nastavite čitati do kraja.

Polazak je iz Pule 01.05. (otkažite odmah roštilj 🙂 ) letom Norwegiana, prva destinacija je London. U London, točnije na aerodrom Gatwick stižemo u 11:05, na Island letimo sutradan rano ujutro u 6:15, dakle imat ćete cijeli dan i noć u Londonu što nikako nije problem za potrošiti. Ukoliko imate namjeru ići u grad tada možete do Londona i letom Ryanair iz Pule po cijeni od 11€, u tom slučaju ukupna cijena putovanja biti će još niža. Ono što je bitno je da je nastavak putovanja je Easyjet-om s Gatwick aerodroma.

Na Islandu ćemo uživati sljedećih 9 dana, dovoljno za krug oko otoka ili što već želite. S Islanda letimo natrag u London (Stansted) opet s Easyjet-om i odmah nakon 3 sata s istog aerodroma nastavljamo dalje za Pulu.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 18€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene. U nastavku možete pogledati sve cijene, kako na rumbo.pt stranicama za plaćanje s Diners karticom tako i one direktno kod prijevoznika ukoliko želite kupovati kod njih.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 20€ + 71€ + 16€ = 107€ po osobi

Pula >> London (Gatwick)

Pula >> London (Gatwick)

London (Gatwick) >> Reykjavik >> London (Stansted)

London (Gatwick) >> Reykjavik >> London (Stansted)

London (Stansted) >> Pula

London (Stansted) >> Pula

 

Direktno na Norwegian, Easyjet i Ryanair stranicama:

  • Pula >> London (Gatwick) 26€ (Norwegian)
  • London (Gatwick) >> Reykjavik >> London (Stansted) 80€ (Easyjet, cijena po osobi a na bazi 2 osobe)
  • London (Stansted) >> Pula 17£, oko 22€ (Ryanair)
Ukupno: 26€ + 80€ + 22€ = 128€ po osobi

Pula >> London (Gatwick)

Pula >> London (Gatwick)

London (Gatwick) >> Reykjavik >> London (Stansted)

London (Gatwick) >> Reykjavik >> London (Stansted)

London (Stansted) >> Pula

London (Stansted) >> Pula

 

Prijevoznici su low-cost avio kompanije Norwegian, Easyjet i Ryanair.

Napominjemo da je u cijenu svih letove uključena samo ručna prtljaga standardne veličine. U cijenu svih karata su uključene sve takse.

Karte možete kupiti na rumbo.pt stranicama s Diners karticom ili direktno kod prijevoznika na Norwegian, Easyjet i Ryanair stranicama.

Već vam je vjerovatno poznato kako kupovati na ovim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *