New York, povratne karte TAP-a iz Budimpešte za samo 315€

New York
New York

TAP trenutno nudi vrlo dobre cijene avio karata za New York a sa polascima iz Budimpešte. Karte po akcijskim cijenama možete kupiti za određene letove tijekom jeseni/zime 2017/2018 godine. Povratne avio karte do New Yorka možete pronaći već od 315€ na kayak.it stranicama odnosno za 338€ direktno na TAP stranicama. Letovi imaju po jedno presjedanje u Lisabonu u oba smjera.

Na kayak.it stranicama:

Direktno na TAP stranicama:

Prijevoznik je portugalska nacionalna avio kompanija TAP.

Ponuda je dostupna za pojedine letove tijekom 11. mjeseca 2017. i od 1. do 3. mjeseca 2018.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Budimpešta >> New York >> Budimpešta, na kayak.it stranicama

Budimpešta >> New York >> Budimpešta, na kayak.it stranicama

Budimpešta >> New York >> Budimpešta, na TAP stranicama

Budimpešta >> New York >> Budimpešta, na TAP stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *