Ljeto u Škotskoj, direktnim letom povratno iz Zadra u Glasgow za samo 57€

Danas predlažemo jedno jednostavno i zanimljivo putovanje uz pomoć starog dobrog low-cost Ryanaira. Posjetit ćemo Škotsku s direktnim letom iz Zadra u Glasgow. Cijena povratne karte za kupovinu direktno na Ryanair stranicama je povoljnih 59€, kupite li karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom koštat će vas još malo jeftinije, točnije 57€.

Nedaleko od Glasgowa je i Edinburgh i uobičajeno je posjetiti oba grada. Iz Glasgowa u Edinburgh možete autobusom, prijevoznih opcija između ova dva grada ima jako puno, predlažemo vam Megabus koji ima 80 polazaka dnevno a cijene kreću od 4,50 £, također možete provjeriti i National Express ili National Rail ukoliko preferirate vlak. Naša preporuka je da svakako unajmite auto i krenete na roadtrip po Škotskoj, cijene najma provjerite na Rentalcars stranicama.

Direktno na Ryanair stranicama:

 • Zadar >> Glasgow >> Zadar 59€
Zadar >> Glasgow >> Zadar

Zadar >> Glasgow >> Zadar

Najniža cijena je za let 07.07. s povratkom 17.07., cijena na Ryanair stranicama je već spomenutih 59€. Nešto skuplji je termin 21. – 28.07., cijena je 64€ ili 21. – 31.07. za 70€.

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

 

Vrijeme velikih popusta na rumbo.pt stranicama koje smo vam tako često predlagali nažalost je prošlo no još uvijek se može uštedjeti neki sitan novac na ovaj način. Ukoliko imate Diners karticu na rumbo.pt stranicama možete uštedjeti nešto više od 2€.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Zadar >> Glasgow >> Zadar, na rumbo stranicama

Zadar >> Glasgow >> Zadar, na rumbo stranicama

 

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

Prijevoznik je Ryanair.

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

15 komentara

 1. shee napisao:

  E, a sta znaci “vrijeme velikih popusta na rumbo.pt stranicama koje smo vam tako često predlagali nažalost je prošlo”? U stilu da imate neke info da je to stvar proslosti ili je to zakljucak s obzirom na trenutno stanje?

  • Tripolog napisao:

   Već neko vrijeme nema značajnih popusta kakvi su bili nekada. Prije je bilo uobičajeno dobiti po 20€ popusta na npr. Ryanair karte, sada evo samo 2€ ili ništa. To sa velikim popustima je trajalo sigurno dvije godine uz povremene prekide, sada već zadnjih 2-3 mjeseca popusti su mizerni. Zato tako kažemo.

 2. Maja Plaziblat napisao:

  Tomislava jebeenti sezonu 😛

 3. Irena Jelic napisao:

  Upozorili su me UK lokalci (lijecnici infektolozi) da se u Skotsku ne putuje izmedju 5.-10.. mj zbog buba nekakvih koje te ispikaju strasno.

 4. Aleksandra Milosevic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *