Volotea 10€ popusta na bilo koju avio kartu

Nedavno smo objavili sjajnu Volotea akciju s kojom ste mogli kupiti avio karte na mnogim njihovim linijama za samo 5€. Kako vam se čini da karte u nekoj sljedećoj akciji dobijete potpuno besplatno ili da ostvarite 10€ popusta odmah na bilo koju drugu njihovu kartu bila ona na akciji ili ne?

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea vam nudi 10€ popusta na bilo koju njihovu avio kartu, sve što trebate napraviti je registrirati se na njihove stranice putem ovog linka i vaučer je već vaš. Kredit od 10€ možete iskoristiti za kupovinu bilo koje karte na Volotea stranicama. Za registraciju u Volotea program Share and win potrebna vam je samo email adresa i lozinka, nije potreban broj vaše debitne/kreditne kartice ili nešto slično.

Da stvar bude još bolja, pozovete li svoje prijatelje da se registriraju dobit ćete još 10€ nakon prve rezervacije svakog prijatelja kojeg ste pozvali. Broj pozivnica nije ograničen, što više prijatelja pozovete veće su vam šanse da skupite dovoljno novaca za svoje sljedeće putovanje. Prijavite se u program Share and win i skupljajte novac za svoj sljedeći godišnji odmor.

Uvjeti Share and win programa:

  • Kredit od 10€ ćete dobiti nakon registracije na Volotea stranice
  • Kredit možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte
  • Dodatnih 10€ kredita dobit ćete za svakog prijatelja kojeg pozovete a nakon što on kupi svoju prvu kartu
  • Svaki prijatelj kojeg pozovete također će dobiti 10€ kredita koje može iskoristiti odmah za kupovinu svoje karte
  • Ako je karta jeftinija od iznosa skupljenog kredita naplatit će vam se samo iznos potreban za kartu, ostatak ostaje za sljedeću upotrebu
  • Ako je karta skuplja od iznosa skupljenog kredita razliku možete nadoplatiti s vašom debitnom/kreditnom karticom
  • Kredit na vašem računu će trajati godinu dana

Kako biste se uključili u Share and win program pratite sljedeće korake.

1. Registrirajte se putem ovog linka. Unesite svoju email adresu i lozinku po vašoj želji.

Registracija u Volotea Share and win program

Registracija u Volotea Share and win program

 

2. To je sve, dobili ste već svojih 10€ kredita koje možete iskoristiti za kupovinu bilo koje avio karte na Volotea stranicama. Stanje možete provjeriti klikom na Your profile > Credit.

Provjerite stanje kredita na vašem računu

Provjerite stanje kredita na vašem računu

 

3. Želite li povećati iznos vašeg kredita pozovite prijatelje da se pridruže. Možete ih pozvati unosom svakog emaila pojedinačno ili unijeti sve kontakte odjednom iz svoga omiljenog email klijenta, također možete podijeliti svoj link na npr. vašem osobnom Facebook, Twitter ili sličnom profilu.

Pozovite prijatelja i povećajte svoj kredit

Pozovite prijatelja i povećajte svoj kredit

 

4. Kupovinu karte obavljate kao i do sada, samo u zadnjem koraku u kojem vršite plaćanje označite opciju “I want to use my Volotea Credit”, cijena karte biće umanjena za isnos raspoloživog kredita. Razliku možete platiti na uobičajeni način, s vašom debitnom/kreditnom karticom.

Iskoristite popust pri kupovini karte

Iskoristite popust pri kupovini karte

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *