UPDATE – Povratne avio karte iz Ljubljane u Brisel za 4€, u London za 14€

UPDATE – Objavljeno 23.12.2015.

Već neko vrijeme nismo spominjali Rumbo kodove za popust, to ćemo danas ispraviti s jednim update-om. Iako kodovi za popust na rumbo stranicama a za Ryanair letove u zadnje vrijeme ne funkcioniraju baš najbolje tj. daju više cijene nego bez koda za Wizzair letove situacija je još uvijek dobra. Da skratimo priču, iz Ljubljane u Brisel možete povratno za samo 4€ ako imate Diners karticu i iskoristite rumbo.pt kod za popust. Isto to može vas odvesti u London za 14€ povratno. Svi ostali uvjeti ostaju jednaki i navedeni su ovdje u nastavku ponude.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana 4€
  • Ljubljana >> London >> Ljubljana 14€
Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana

Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana

Ljubljana >> London >> Ljubljana

Ljubljana >> London >> Ljubljana


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 09.11.2015.

U vrijeme zime, dok nema low-cost letova iz Hrvatske vrijedi otići do obližnje Ljubljane želite li jeftino otputovati. Trenutno uz pomoć Rumbo stranica i koda za popust možete kupiti jeftine avio karte Wizzaira iz Ljubljane u Brisel za samo 9€ ili u London za 24€.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana 9€
  • Ljubljana >> London >> Ljubljana 24€
Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana

Ljubljana >> Brisel >> Ljubljana

Ljubljana >> London >> Ljubljana

Ljubljana >> London >> Ljubljana

Kako doći do popusta na rumbo.pt stranicama? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod 3197154408773258. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi se morao obračunati i sniziti cijenu za 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

Ako nemate Diners karticu do iste ili slične cijene možete doći i na rumbo.es stranicama s Maestro karticom. Kako doći do popusta na rumbo.es stranicama možete pročitati u našem članku ovdje.

Napominjemo da je u cijenu za Wizzair letove uključena samo ručna prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm.

Već vam je vjerovatno poznato kako koristiti ove španjolske/portugalske stranice za avio karte, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Do Ljubljane vrlo lako i jeftino možete doći s kombi prijevoznikom GoOpti, cijene provjerite na njihovim stranicama ovdje.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *