Engleska i Škotska, kružno putovanje iz Zadra u London, Edinburgh i Glasgow za samo 36€ ukupno

Danas smo za vas složili još jedno zanimljivo i izuzetno jeftino kružno putovanje uz pomoć starog dobrog low-cost Ryanaira. Posjetit ćemo Englesku i Škotsku s polaskom iz Zadra a kupite li avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom cijelo putovanje koštat će vas samo 36€. Direktno na Ryanair stranicama ukupna cijena je i dalje povoljnih 61€.

Prvi dio našeg putovanja je povratna karta iz Zadra u London, polazak je 14.04. a povratak 26.04., cijena na rumbo.pt stranicama iznosi svega 21€. Po dolasku u London nećemo se zadržavati, to smo planirali pri povratku, odmah nakon kratkog layovera u trajanju 3:15 h prelazimo u drugi avion za Edinburgh.

U Škotskoj ostajemo sljedećih 7 dana, predlažemo da unajmite auto, tako ćete najbolje obići zemlju. Ukoliko ne želite auto u naš plan smo ubacili bus kartu iz Edinburgha u Glasgow, prijevoznih opcija između ova dva grada ima jako puno, ovdje vam predlažemo Megabus koji ima 50 polazaka dnevno a cijene kreću od samo 1£, također možete provjeriti i National Express ili National Rail ukoliko preferirate vlak.

Iz Glasgowa letimo u London 21.04., ovaj datum također je lako prilagoditi vašim željama. Cijena leta je 7€ na rumbo.pt stranicama ili 10£ direktno kod Ryanaira. U Londonu ostajemo još 5 dana i vraćamo se natrag u Zadar 26.04.

Svi datumi su samo za primjer. Letove, periode i trajanje boravka može se lako prilagoditi. Predlažemo da Ryanair karte potražite u njihovom Fare Finderu gdje je potraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 36€

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Na Ryanair stranicama:

Ukupno: 61€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Karte za autobus kupujuete na Megabus stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

London >> Edinburgh

London >> Edinburgh

Glasgow >> London

Glasgow >> London

 

Autobus:

Edinburgh >> Glasgow, Megabus

Edinburgh >> Glasgow, Megabus

 

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

London >> Edinburgh

London >> Edinburgh

Glasgow >> London

Glasgow >> London

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

6 komentara

  1. Jeki Jeki napisao:

    Bruna Bačetić Vlatka Kosutic Julija Bacic

  2. Matija Rožić napisao:

    Hahahahaha koji vic

  3. Ljubica Skitnica napisao:

    A-a too cold 🙂 Pozz sa Filipina…. Opet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *