UPDATE – Japan, open-jaw avio karte iz Trsta u Tokio za samo 295€

UPDATE – Objavljeno 06.06.2017.

Akcijska ponuda ruskog Aeroflota u suradnji sa talijanskom Alitaliom ponovo nudi odlične cijene svojih open-jaw letova iz Trsta u Tokio a sa povratkom u London, karta može biti vaša za samo 295€. Uz malo mašte možete vrlo jeftino posjetiti Tokio, jedino što vam nedostaje za kraj je povratak iz Londona u Trst ili na neki drugi aerodrom u sjevernoj Italiji ili u okruženju no ne biste smjeli imati problema pronći neku od brojnih low-cost opcija na ovoj liniji.

Trst >> Tokio >> London

Trst >> Tokio >> London


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 18.04.2017.

Želite li posjetiti zemlju izlazećeg sunca ovo bi mogla biti prilika za vas. Aeroflot i Alitalia u suradnji nude vrlo jeftine open-jaw avio karte sa polaskom iz bliskog nam Trsta u Tokio te sa povratkom u London za svega 298€.

Dodate li na to još kartu za let Ryanaira iz Londona u Trst cijena raste za dodatnih 35€ što u konačnici daje odličnu ukupnu cijenu od 333€, za putovanje iz Trsta u Japan te sa bonus posjetom Londonu ovo je i više nego fer cijena. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići do aerodroma u Trstu pronaći ćete na kraju ovog članka.

Prijevoznici su Alitalia i Aeroflot.

Letovi po akcijskim cijenama su mogući u određenim terminima od 12. mjeseca 2017. do 3. mjeseca 2018.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.com stranicama. Karte za Ryanair let možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Inspiraciju za posjetu Tokiju možda ćete pronaći u našem putopisu Tokyo prvi dio, Nihon de kangei!

Trst >> Tokio >> London

Trst >> Tokio >> London

London >> Trst

London >> Trst

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
 • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
 • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
 • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

4 komentara

 1. Iva Kolanovic napisao:

  Ivan mogao bis skocit tam.

 2. Zdravko Mamić napisao:

  Siri Pršut eeeej

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *