Španjolska, Valencia, kompletan paket 4 dana, avion i hotel uključeni ukupno samo 48€ po osobi

Tko bi mogao imati nešto protiv kratkog bijega u Španjolsku ove zime uhvatiti malo sunca. U današnjem paketu predlažemo jedan od ljepših španjolskih gradova – idemo u Valenciu. Krenut ćemo 24.01. a vratiti se 28.01.2016.

Posjetite Valenciu u budget varijanti, povratnu avio kartu Ryanaira s polaskom iz Trsta kupit ćemo na rumbo.es stranicama s Maestro karticom za samo 8€ a povoljan smještaj pronaći ćemo na booking.com stranicama. Ukupno cijeli paket avion + smještaj koštat će vas svega 48€ ili oko 360 kn po osobi. U cijenu je uključena povratna avio karta i smještaji sa dobrim ocjenama i na odličnim lokacijama u centru grada, dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom (ili apartman s kuhinjom i privatnim kupatilom), ukupno 4 dana u Valenciji.

Što se smještaja tiče dole su navedeni budget prijedlozi s www.booking.com, sa spavanjem u dvokrevetnoj sobi s dijeljenim kupatilom ili u apartmanu s kuhinjom i privatnim kupatilom. Želite li cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na www.airbnb.com. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite dodatnih 18€ na cijenu sljedećeg smještaja.

Napominjem da su kalkulacije sa polascima iz Trsta i povratkom u Trst. Dodatno trebate uračunati dolazak do Trsta koji najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj. Informacije kako doći do Trsta i po kojoj cijeni pronaći ćete na dnu ovog članka.

Više informacija o Valenciji možete pronaći u našem putopisu: Valencia – futuristički grad bogate povijesti.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Iz Trsta u Valenciu letimo 24.01. s povratkom 28.01.2016. Cijena direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 29€. Ipak možete proći znatno jeftinije kupujete li karte s Maestro karticom na rumbo.es stranicama, na taj način istu tu kartu platit ćete svega 8€ po osobi. Navedeni datum je samo primjer, za iste ili slične cijene mogući su i neki drugi periodi.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.pt stranicama

Trst >> Valencia >> Trst, na rumbo.pt stranicama

 

Direktno na Ryanair stranicama:

 • Trst >> Valencia >> Trst 29€
Trst >> Valencia >> Trst, direktno na Ryanair stranicama

Trst >> Valencia >> Trst, direktno na Ryanair stranicama

 

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na stranicama www.ryanair.com, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.es, plaćanje je s Maestro karticom.

Ukupno avioni: 8€ po osobi, 16€ za dvoje

 

Smještaji

Za smještaj vam danas predlažem hotele odabrane na www.booking.com stranicama. Oba predložena smještaja imaju dobre ocjene i nalaze se u centru starog grada što će vam dobro poslužiti kao baza za istraživanje. Prvi prijedlog je dvokrevetna soba sa dijeljenim kupatilom po cijeni 80€ za 4 dana i dvije osobe. Drugi prijedlog je nešto skuplji no dobit ćete cijeli apartman sa kuhinjom i privatnim kupatilom, cijena je 116€ za 4 noćenja i dvije osobe.

 • Valencia, VLC Guest House, 4 noćenja, dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom, 24.01. – 28.01.2016., 80€ za dvije osobe
Valencia - dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom

Valencia – dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom

 

Valencia - apartman s kuhinjom i kupatilom

Valencia – apartman s kuhinjom i kupatilom

 

Predloženi smještaji su samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Smještaj: 80€ ukupno za dvije osobe, 40€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

 • Trst >> Valencia >> Trst 8€ po osobi, 16€ za dvije osobe

Smještaj:

 • Valencia, VLC Guest House, 4 noćenja, dvokrevetna soba s dijeljenim kupatilom, 24.01. – 28.01.2016., 80€ za dvije osobe
Ukupno: 16€ + 80€ = 96€ za dvije osobe, 48€ ili oko 360 kn po osobi

 

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
 • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
 • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
 • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

2 komentara

 1. Pulio napisao:

  Jel moguce jos uvijek dobiti popust pomocu koda na rumbo.es stranici, zanima me let trst-valencija u periodu od 9.-14.1. koji je 19 eura po osobi ( za 4 osobe) , a cim se udje u drugi korak cijena raste preko 30 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *