SUPER CIJENA – Island, kružno putovanje iz Splita u Reykjavik za samo 99€

Island
Island

Svi žele posjetiti Island, zemlju prelijepe prirode, zemlju leda i glečera, gejzira i aktivnih vulkana. Nažalost kada se dođe do cijena karata većina odustane. Danas imamo prijedlog kako ovakvo putovanje jeftino ostvariti i to u dobrom terminu, krajem 9. i početkom 10. mjeseca.

Iceland-flag-720Za putovanje ćemo iskoristiti Easyjet letove i njihovu akciju s kojom trenutno možete dobiti 20% popusta o čemu smo pisali već u našem članku EasyJet akcija, 20% popusta na avio karte. Iskoristimo li akcijske cijene možemo dobiti prave poslastice kao što je na primjer avio karta iz Reykjavika u London za samo 19€! Već smo nekoliko puta predlagali slične kombinacije za putovanje na Island no konačni rezulatat nikada do sada nije bio ovako dobar, cijelo putovanje platit ćete samo 99€.

Složili smo kružno putovanje s polaskom iz Splita preko Švicarske na Island i s povratkom u Split preko Velike Britanije. U ovakvoj kombinaciji provest ćete 1 dan u Ženevi, dva tjedna na Islandu te još jedan dan u Londonu. Kompletno putovanje s 4 leta platit ćete svega 99€ po osobi! Odlična cijena za put na Island i još ponešto, zar ne?! Ukoliko vas interesira nastavite čitati do kraja.

IslandPolazak je iz Splita 27.09. letom Easyjeta, prva destinacija je Ženeva. U Švicarskoj ćete morati prespavati, layover je 20 sati, dovoljno da obiđete malo ovaj grad na jezeru okružen prelijepom prirodom. Putovanje nastavljamo 28.09. također letom Easyjeta iz Ženeve u Reykjavik. Na Islandu ćemo uživati sljedećih 15 dana, dovoljno za krug oko otoka. S Islanda letimo u London 12.10. opet s Easyjetom. U Londonu ćemo ostati 16 sati, imat ćete popodne i večer da malo obiđete ovaj sjajni grad koji nikad ne spava. Povratak u Split je letom Easyjeta 13.10.2016.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene. U nastavku možete pogledati sve cijene, kako na rumbo.es stranicama za plaćanje s Maestro karticom tako i one direktno kod prijevoznika ukoliko želite kupovati kod njih.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

Ukupno: 29€ + 21€ + 19€ + 30€ = 99€ po osobi

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

 • Split >> Ženeva >> Reykjavik >> London >> Split 118€

Prijevoznik je low-cost avio kompanije Easyjet.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti na rumbo.es stranicama s Maestro karticom ili direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Split >> Ženeva

Split >> Ženeva

Ženeva >> Reykjavik

Ženeva >> Reykjavik

Reykjavik >> London

Reykjavik >> London

London >> Split

London >> Split

 

Split >> Ženeva >> Reykjavik >> London >> Split, direktno na Easyjet stranicama

Split >> Ženeva >> Reykjavik >> London >> Split, direktno na Easyjet stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

28 komentara

 1. Hitchhiker Vanda napisao:

  Moguće i za 0 kn…. stopom. 🙂

 2. Rajovic Mila napisao:

  Zanima me, moze li se bez vize ostati u Londonu na aerodromu?

 3. Jasmina Simic napisao:

  Vanja Bobanovic Kruzno 🙂

 4. Petra Pećnik napisao:

  Antonija Žukina

 5. Lusy Lu napisao:

  Sanya SaJosipa MucićNela Rajić

 6. Ana Ivančić napisao:

  Danijela i Zvonimir, idemo?

 7. Branko Kopinic napisao:

  Kaj ni malo teško bas do Islanda…

 8. Bojan Aperlic napisao:

  Jovan Djordjevic eto ga 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *