Aljaska, povratne karte iz Beča za samo 461€ ili kružno putovanje Aljaska + Seattle za 469€

Aljaska jedan od onih krajeva na svijetu gdje je se još uvijek može pronaći istinski netaknuta priroda i gdje je pružila ono najbolje od sebe. Ukoliko ste i vi jedan od svjetskih putnika koji želi vidjeti Aljasku ovo je odlična prilika za vas.

Američka avio kompanija Delta trenutno nudi vrlo dobre cijene svojih letova na Aljasku a s polaskom iz bliskog nam Beča. Kartu možete kupiti za 470€ što je odlična cijena u odnosu na redovne cijene letova na Aljasku. Da stvar bude još bolja dugi layover usput možete dobiti besplatno, tako ćete dobiti kružno putovanje po gotovo istoj cijeni i, na primjer, nakon Anchoragea možete provesti još nekoliko dana u Seattleu. Dobro zvuči zar ne!? 🙂

  • Beč >> Anchorage >> Beč 461€
  • Beč >> Anchorage >> Seattle >> Beč 469€

Prijevoznik je Delta.

U cijenu su uključena dva komada check-in prtljage do 23 kg.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 4. i 5. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na Delta stranicama.

Beč >> Anchorage >> Beč

Beč >> Anchorage >> Beč

Beč >> Anchorage >> Seattle >> Beč

Beč >> Anchorage >> Seattle >> Beč

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *