ISTEKLO – Argentina, Ushuaia najjužniji grad na svijetu, pred vratima Antartike za samo 383€

UPDATE – Objavljeno 07.05.2015.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo onima koji su uspješno i na vrijeme obavili kupovinu.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 06.05.2015.

Ovo je prijedlog samo za prave avanturiste i iskusne putnike. U pitanju je prilika kakva se rijetko pruža, u najjužniji grad na svijetu u argentinsku Ushuaiu možete stići za svega 383€ sa polaskom iz Barcelona i povratkom u London. Redovne cijene leta u Ushuaiu je obično barem 3 puta viša.

Brazilska avio kompanija TAM trenutno nudi vrlo zanimljive cijene za open-jaw letove iz Europe u Južnu Ameriku o čemu smo već govorili, osim ove ponude za jug Argentine već smo objavili dvije ponude, onu za kombiniranje Paragvaja sa još nekom zemljom Južne Amerike, i onu vezanu za Brazil.

Zašto je Ushuaia zanimljiv grad? Zato jer je to najjužniji grad na svijetu i polazišna točka za većinu putovanja na Antartiku. Ako vam je san ikada bio stići na sedmi kontinenet možda vam je ovo sada prilika. Meni osobno je ovo jedan od najvećih snova i morao sam ovo podijeliti s vama. 🙂

Odlazak na Antartiku je moguć samo u kratkom periodu ljeta, od 11. do 2. mjeseca. Putovanje nije nimalo jeftino no može se pronaći 11-dnevno krstarenje brodom iz Ushuaie za 3.000 USD pa naviše. Kada uzmete u obzir da je ovo jedinstveno putovanje koje se napravi jednom u životu cijena postane prihvatljivija. Kao što rekoh ovo je ponuda samo za prave i iskusne putnike, avanturiste i ljubitelje netaknute prirode. Zanima li vas tema više o tome kako na Antartiku možete pročitati na Wikitravel stranicama gdje ćete pronaći i listu agencija koje obavljaju ovakvo putovanje. Ovdje možete pročitati jedan zanimljiv članak kako pronaći budget putovanje na Antartiku.

No i bez putovanja na Antartiku posjet gradu Ushuaia i Ognjenoj Zemlji je i više nego vrijedan posjete.

Barcelona >> Ushuaia >> London   383€ (direktan link)

Prijevoznik je TAM.

Ponuda je dostupna za letove u 11. i 12. mjesecu 2015.

Karte najjeftinije možete kupiti na talijanskoj inačici www.budgetair.it.

Pogledajte i druge aktivne ponude TAM-a za putovanje u Južnu Ameriku: Paragvaj + Brazil, Urugvaj, Argentina, Čile, Peru ili Bolivija, open-jaw karte već od 289€ ili Brazil, Rio de Janeiro ili Sao Paulo, open-jaw karte sa polaskom iz Barcelone i povratkom u London ili Minhen već od 298€.

Ako vam je preskupo ići na Antartiku a želite vidjeti ledene polove zemlje pogledajte našu jeftiniju a i dalje aktivnu ponudu: Greenland, povratna karta iz Danske za samo 399€.

Barcelona >> Ushuaia >> London

Barcelona >> Ushuaia >> London

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *