Australija, open-jaw karte u Melbourne ili Sydney sa polaskom iz Budimpešte već od 653€

Sydney
Sydney

Želite li jeftino putovati u Australiju evo dobre ponude za vas. Ponuda je bazirana na ponudi Air Chine i uključuje čak i vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika o čemu smo već pisali ovdje.

Air China i dalje nudi primamljive cijene za letove iz Budimpešte u Melbourne ili Sydney, najjeftiniji povratak je u London ali za nešto više iznose možete se vratiti i u bliži nam Minhen. Tako možete iz Budimpešte u Melbourne s povratkom u London već od 653€ s uključenom naknadom za rezervaciju, ista takva karta u Sydney košta 690€. Iz Budimpešte u Melbourne s povratkom u Minhen možete za 733€ ili u Sydney za 771€.

Želite li provesti nekoliko dana i u Pekingu dugi layover je moguć za malo više cijene.

Prijevoznik je Air China.

Ponuda je dostupna za letove od 10. mjeseca 2015. do 3. mjeseca 2016. ukljućujući i božićne i novogodišnje praznike.

Karte najjeftinije možete kupiti na www.budgetair.it.

Budimpešta >> Melbourne >> London

Budimpešta >> Melbourne >> London

Budimpešta >> Melbourne >> Minhen

Budimpešta >> Melbourne >> Minhen

Budimpešta >> Sydney >> London

Budimpešta >> Sydney >> London

Budimpešta >> Sydney >> Minhen

Budimpešta >> Sydney >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *