Istanbul s aerodroma u okruženju, povratna karta iz Budimpešte 21€, iz Bolonje 26€, iz Beča 43€, iz Sarajeva ili Beograda 60€, iz Venecije 80€

Istanbul
Istanbul

Već neko vrijeme nismo spominjali avio karte za uvijek aktualni grad na dva kontinenta – Istanbul. Danas ćemo to ispraviti, pa da vidimo kako se može jeftino doći do Istanbula sa aerodroma u našoj okolici ove jeseni i zime.

Najjeftiniju kartu nudi Wizzair za polaske iz Budimpešte po cijeni od svega 21€ za povratnu kartu kupljenu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i kodom za popust. Tek malo skuplja je ponuda turskog low-cost prijevoznika Pegasus Airlines za polaske iz Bolonje, cijena povratne karte je 26€. S istim prijevoznikom možete i iz Sarajeva ili Beograda po cijeni od 60€. Iz Beča dobru ponudu daje turski prijevoznik Onur Air po cijeni od 43€ za letove na Ataturk aerodrom. Alitalia nudi povratne karte za 80€ s polaskom iz Venecije.

Ovdje navodimo cijene za kupovinu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i kodom za popust od 15€ “3197154408773258” opisan u članku ovdje. Ukoliko nemate Diners karticu ili želite kupovati direktno kod prijevoznika računajte na barem 30-40€ više cijene od dole navedenih.

Linije za Istanbul, Sabiha Gokcen aerodrom (SAW):

Linije za Istanbul, Atakurk aerodrom (IST):

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

U cijenu su uključene sve takse i prtljaga, kod Wizzaira ručna prtljaga do dimenzija 42x25x32 cm, kod Pegasus Airlinesa ručna prtljaga do 20x40x55 cm i težine do 8 kg, kod Onur Aira u cijenu je uključena i check-in prtljaga do 20 kg težine i ručna dimenzija do 25x45x56cm i težine do 8 kg, kod Alitalie je uključena check-in prtljaga do 23 kg težine i ručna dimenzija do 55x35x25 cm i težine do 8 kg. Svi letovi su direktni.

Prijevoznici su Wizzair, Pegasus Airlines, Onur Air ili Alitalia.

Ponude su dostupna za letove tijekom jeseni i zime 2015./2016.

Budimpešta >> Istanbul >> Budimpešta

Budimpešta >> Istanbul >> Budimpešta

Bolonja >> Istanbul >> Bolonja

Bolonja >> Istanbul >> Bolonja

Sarajevo >> Istanbul >> Sarajevo

Sarajevo >> Istanbul >> Sarajevo

Beograd >> Istanbul >> Beograd

Beograd >> Istanbul >> Beograd

Beč >> Istanbul >> Beč

Beč >> Istanbul >> Beč

Venecija >> Istanbul >> Venecija

Venecija >> Istanbul >> Venecija

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *