Mauricijus, povratno iz Münchena do čiste egzotike za samo 400€

Egzotične destinacije su sada u điru. Nakon Sejšela i Kenije danas predlažemo Mauricijus. Njemački Eurowings pojačava letove iz nedalekog nam Münchena, uvode se brojne nove destinacije a nama je privukao pažnju egzotični Mauricijus.

Želite li svoj komadić raja ove godine razmislite o Mauricijusu. Eurowings trenutno nudi promotivne cijene avio karata za svoje nove linije iz Münchena, povratna karta na Mauricijus može biti vaša za samo 400€. Letovi kreću od 21.04.2018. U cijenu karte uključena je samo ručna prtljaga, checked prtljagu možete doplatiti već od 25€ po smjeru, obrok se doplaćuje od 7,90€.

  • München >> Mauricijus >> München 400€

Prijevoznik je Eurowings.

Ponuda je dostupna za pojedine letove počevši od 21.04.2018.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na Eurowings stranicama.

München >> Mauricijus >> München

München >> Mauricijus >> München

Eventualne doplate

Eventualne doplate

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

3 komentara

  1. Urs Domamüller napisao:

    Das Matterhorn auf Mauritius

  2. Luka Delimar napisao:

    Ima zize za resit?

  3. Lusy Lu napisao:

    Marija Laginja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *