Sicilija, jesenske povratne avio karte iz Trsta u Cataniu za 26€, Trapani za 27€

Danas idemo na Siciliju! Predlažemo vam lagani jesenski odmor na ovom čarobnom otoku. Provedite opuštajući odmor na otoku prepunom povijesti uz povoljne avio karte iz bliskog nam Trsta. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići do aerodroma u Trstu pronaći ćete na kraju ovog članka.

Povratne avio karte Ryanaira iz Trsta u Cataniu možete kupiti za 26€ odnosno u Trapani za 27€, cijene vrijede za kupovinu na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Nemate li Diners i nemate od koga posuditi iste karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama za 10€ više cijene, dakle Catania za 36€ odnosno Trapani za 37€. Prava cijena za kratki skok na jug ove jeseni, zar ne?! 🙂 Želite li ove gradove lako možete kombinirati u jedno putovanje, na primjer s odlaskom u Cataniu i s povratkom s druge strane Sicilije iz Trapanija.

Tijekom posjete Siciliji svakako vam predlažemo da unajmite auto, puno više ćete vidjeti a putovat ćete puno komotnije. Najbolju ponudu pronaći ćete na Rentalcars stranicama. Ukoliko putujete u dvoje ili više osoba najam automobila svakako postaje najbolja opcija. Potragu za najjeftinijim autom možete obaviti i ovdje na kraju članka u našoj formi za pretragu.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Trst >> Trapani >> Trst

Trst >> Trapani >> Trst

Trst >> Catania >> Trst

Trst >> Catania >> Trst

 

Na Ryanair stranicama:

  • Trst >> Trapani >> Trst 36€
  • Trst >> Catania >> Trst 37€
Trst >> Trapani >> Trst

Trst >> Trapani >> Trst

Trst >> Catania >> Trst

Trst >> Catania >> Trst

 

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte za datume koje želite najlakše ćete pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
  • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
  • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
  • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
  • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst

You may also like...

5 komentara

  1. Milan Balaban napisao:

    Jeftinije nego votka red bull u Dubaiju 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *