Meksiko, jeftini letovi u Cancun već od 319€

Želite li u Meksiko? Nova ponuda Virgin Atlantica mogla bi vas zanimati. Riječ je o direktnom povratnom letu iz Londona ali da bi dobili povoljnu cijenu polazak mora biti sa nekog od aerodroma diljem Europe. Najjeftinije je sa polaskom iz Osla ali moguće i iz Kopenhagena, Štokholma, Amsterdama ili Milana.

U pitanju su nešto zahtjevnije kombinacije pa ih predlažemo samo iskusnijim putnicima. Ove karte podrazumjevaju noćenje i promjenu aerodroma u Londonu. Nekome će možda gotovo 24 sata u londonu biti i prednost, za to vrijeme moguće je lijepo obići grad. Razmislite o ovakvoj avio karti želite li putovati i uštedjeti. Avio karte za Meksiko su obično znatno skuplje.

Da biste došli do ovih cijena nužno je na stranicama www.budgetair.ie uključiti Stopover / Multicity opciju i unijeti grad polaska Oslo, Kopenhagen, Štokholm, Amsterdam ili Milano sa dolaskom na London (Heathrow), LHR. Let 2 biće London (Gatwick), LGW – Cancun sa povratkom opet na London (Gatwick), LGW.

Polasci su mogući ponedjeljkom, utorkom, petkom i subotom a povratak samo utorkom. U cijenu su uključene sve takse i prtljaga. Prvi dio leta npr. iz Osla do Londona morate obaviti inače će cijela karta propasti, dakle ne možete putovanje započeti u Londonu. Dobra stvar je što nema slijetanja u Sjedinjenim Američkim Državama tako da nećete imati problem oko vize.

Odlučite li se za polazak nakon kraja 3.mjeseca 2015. moći ćete lako i jeftino doći do Osla i natrag iz Londona letovima Ryanaira direkno iz Pule ili Zadra u Oslo ili iz Zadra ili Rijeke u Štokholm. U zimskim mjesecima možda je najbolje odabrati polazak iz Milana.

Oslo >> Cancun >> London   319€ (direktan link)
Kopenhagen >> Cancun >> London   361€ (direktan link)
Stockholm >> Cancun >> London   379€ (direktan link)
Amsterdam >> Cancun >> London   387€ (direktan link)
Milano >> Cancun >> London   401€ (direktan link)

Prijevoznik je Virgin Atlantic.

Ponuda je dostupna za letove od 1-og do 6-og mjeseca 2015.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.budgetair.ie.

Oslo >> Cancun >> London

Oslo >> Cancun >> London

Milano >> Cancun >> London

Milano >> Cancun >> London

You may also like...

1 Response

  1. Daniel napisao:

    Nalazim se u berlinu treba mi naj jeftiniji let za meksiko ove godine u roku naj duže dva meseca ako neko nešto zna nek mi javi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *