New York, direktan let Air Serbie iz Beograda za samo 359€ uključujući i božićne i novogodišnje praznike

New York
New York

Air Serbia ponovo nudi akcijske cijene za svoje direktne letove iz Beograda u New York. Vrijednost više je da su u ponudi i letovi tijekom božićnih i novogodišnjih praznika što je svakako ponuda vrijedna pažnje jer su u to doba godine nerijetko cijene letova i dvostruko više.

Povratna karta iz Beograda u New York može biti vaša za odličnih 359€. Ponuda vrijedi za letove od 10. mjeseca 2016. do 4. mjeseca 2017. uključujući i vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

Prijevoznik je Air Serbia.

Ponuda je dostupna za letove od 10. mjeseca 2016. do 4. mjeseca 2017. uključujući i vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.de stranicama.

Karata po akcijskim cijenama ima za brojne letove u navedenom periodu, ovdje vam donosimo samo jedan primjer putovanja u praznično vrijeme od 22.12.2016. do 02.01.2017.

Beograd >> New York >> Beograd

Beograd >> New York >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

  1. Glava U Oblacima napisao:

    Neven Prelić evo tebi kad ja vec nemogu 🙁 😉

  2. Neven Prelić napisao:

    Vau… To je super cijena. Tebe cekaju neke druge radosti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *