Pegasus akcija, na kupljenu kartu do Istanbula poveznica u bilo koji drugi turski grad je besplatna

Turska nažalost nije više u centru pažnje naših putnika no ukoliko vas i dalje interesira ova zemlja low-cost avio kompanija Pegasus nudi vrlo zanimljivu akciju. Kupite li avio kartu do Istanbula s bilo kojeg europskog aerodroma na koji leti Pegasus nastavak putovanja iz Istanbula u bilo koji grad u Turskoj je besplatan.

Tako na primjer možete s nekoliko aerodroma u našem okruženju stići do bilo kojeg turskog grada počevši već od 35€ po smjeru, preciznije za 87€ povratno nakon što uključimo 8€ za trošak rezervacije i 15€ za Airport check-in. Vrlo dobra ponuda želite li putovati u neke udaljene krajeve Turske na korak dalje od Istanbula. Na primjer možete prema glavnom gradu Ankari, prema čudesnoj Kapadokiji ili prema brojnim ljetovalištima na Sredozemnom moru kao što su Antalya ili Alanya.

Pegasus Airlines leti iz našeg okruženja prema Istanbulu iz Sarajeva, Beograda, Beča, Bolonje, Milana, Minhena, Budimpešte…

Uvjeti akcije:

 • Vi plaćate prvi let do Istanbula s destinacije po vašem izboru, poveznica iz Istanbula na bilo koju destinaciju u Turskoj je besplatna
 • Vrijedi za letove od 20.09.2016. do 25.03.2017.
 • Karte po akcijskim uvjetima možete kupiti do 22.08.2016.
 • Akcija vrijedi za kupovinu na Pegasus stranicama
 • Karte po akcijskim cijenama moraju biti kupljene istovremeno, nije moguće naknadno dodati drugi let

Sve uvjete Pegasus akcije pronaći ćete ovdje.

Potragu za kartama može vam olakšati Pegasus Trip finder, detaljne informacije o tome kako ga koristiti možete pronaći u našem članku ovdje.

Prijevoznik je turska low-cost avio kompanija Pegasus.

U cijene Pegasus Airlinesa uključena je ručna prtljaga do dimenzija 20 x 40 x 55 cm i težine do 8 kg.

Karte možete kupiti samo direktno na www.flypgs.com stranicama.

 

Primjer Sarajevo >> Antalya >> Sarajevo

Primjer Sarajevo >> Antalya >> Sarajevo

 

destinacije

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

5 komentara

 1. Da li akcija važi i za severni Kipar

 2. PUTNIK 55 napisao:

  Postovani
  kARTE MOZETE KUPITI ZA ISTU RELECIJU ZA FEBRUAR – MART NA STRANICI RUMBO ES PO
  CIJENI OD 65.74 EURA. PRIMJR PUTOVANJA 11 – 24 .03 . 2017. KUPLJENO

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *