UPDATE – Povežite tri kontinenta, sa polaskom iz Milana u Sjevernu i Južnu Ameriku već od 403€

You may also like...

4 komentara

 1. Ivan Tajm napisao:

  imaš koju dobru ponudu za US vizu :v

  • Tripologia napisao:

   Imam, za 160$ u ulici Thomasa Jeffersona. 😀
   eh, tu nema pomoći, vize nam trebaju a teško da će ih uskoro ukinuti. Ipak dobro je to što jednom izvađena viza vrijedi obično na 10 godina.

 2. Hrvoje Ryznar napisao:

  Ponuda je super, ali prijevoz između Brazila i druge južnoameričke zemlje stvarno je papren, prema onome što sam imao prilike istražiti. Neka ideja za Rio – Lima ili Rio – Santa Cruz/La Paz?

  • Tripolog napisao:

   Hrvoje,
   nažalost to je točno, dobro si istražio i primjetio. Avio prijevoz unutar Južne Amerike je papreno skup i to je već poznati problem za sve turiste i putnike u Južnu Ameriku. Avio kartu u jednom smjeru iz Rio de Janeira do Santa Cruza teško je naći ispod 250€, do Lime čak 400€.

   Najbolja alternativa avio prijevozu u Južnoj Americi je bus. Udaljenosti su ogromne i nije izbor za putnike koji se žure ali za backpackere koji žele vidjeti više od Južne Amerike ovo je najbolja opcija. Mi smo unutar Južne Amerike također putovali busom ali tako smo i željeli.

   Provjeri cijene na svim avio i bus kompanijama prije nego se upustiš u kupovinu karte. Čest je slučaj da cijene avio karata budu skuplje kada se gledaju iz inozemstva, na domaćem terenu mogu biti znatno jeftinije. Ipak ne znači da će tebi kao strancu dozvoliti kupovinu karte u domaćoj valuti jednom kada budeš tamo. Svo ovo ovisi od zemlje i avio kompanije, probaj zaguglati za svaki pojedini slučaj.

   Dobra polazna baza općenito za pretragu je stranica Rome2Rio, meni osobno jedna od omiljenih mapa i preporučam je svima. Cijene karata i linkove prijevoznika možete provjeriti nakon pretrage za svaku rutu koja vas zanima.
   Na primjer u tvom slučaju Rio de Janeiro – Santa Cruz:
   https://www.rome2rio.com/s/Rio-de-Janeiro/Santa-Cruz-Bolivia

   i Rio de Janeiro – Lima
   https://www.rome2rio.com/s/Rio-de-Janeiro/Lima

   Nadam se da će ti ovo biti barem malo od pomoći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *