Prekooceansko krstarenje 9 dana + 7 dana Gran Canaria + 4 dana Brazila, uključeni svi avioni, brod i smještaji, sa polaskom iz Milana za samo 635€ po osobi

Želite li malo mira i odmora nakon napornog ljeta? Danas predlažemo nešto posebno, sjajno putovanje sa prekoocenaskim krstarenjem u centru pažnje. Ne znam koliko vas zanimaju ovakve ponude ali računam da bi ipak netko mogao biti zainteresiran. Cijena je sjajna, kompletan 20-dnevni paket sa uključenim svim avio prijevozima, devetodnevnim krstarenjem preko Atlantika i smještajima iznosi svega 635€ ili 4.830 kn po osobi. Rekao bih više nego prihvatljivo. Mislite li vi isto? Zanima li nekoga ovakav paket? Bilo kakav feedback bih cijenio. 😉

Dakle prijedlog je sljedeći. Polazak je iz Milana na Kanarske otoke, točnije Las Palmas na Gran Canaria otoku. Nakon 7 dana odmora, može i kraće ako želite, krećemo na pravu stvar, krstarenje preko Atlantika sve do Brazila, 9 dana na brodu kompanije Pullmantur Cruises sa uključenim polupansionom za svega 100€ po osobi (154€ sa uključenim taksama). Nakon 9 dana mora stižemo u Brazil, u grad Salvador. U primjeru sam odvojio svega 3 dana za Salvador plus jedan za Fortalezu odakle nam je let za natrag u Milano. Između Salvadora i Fortaleze ćemo letjeti brazilskom avio kompanijom TAM Airlines, karte se kreću u rasponu od 40-65€ po smjeru i osobi.

Želite li više Brazila, što je posve normalno i legitimo 🙂 boravak lako produžite za dodatnih 7 dana. Ono o čemu je bitno voditi računa je da Meridiana, avio kompanija koja leti na ovoj liniji prema Milanu, leti samo jednom tjedno. Dakle boravak možete produžiti u intervalima od 7 dana ako želite jeftino proći sa kartom, inače je daleko skuplje. Ako ostajete duže Do Fortaleze možete lagano stići i kopnenim putem te tako bolje upoznati Brazil.

Dakle za primjer ćemo uzeti datume – Las Palmas 21.10. – 28.10., krstarenje 28.10. – 06.11., Salvador 06.11. – 09.11 i Fortaleza 09.11 – 10.11.

Milano >> Gran Canaria ~~ Salvador >> Fortaleza >> Milano

Ukupno: 635€ ~ 4.830 kn po osobi

 

Krstarenje

Krstarenje je moguće u dva termina oba u trajanju 9 dana. Prvi je ovdje navedeni sa polaskom 28.10., brod je Empress, drugi je sa polaskom 18.11., brod je Sovereign. U cijenu je uključen polupansion, piće i sve takse

Više informacija potražite na na Pullmantur Cruises stranicama. Direktan link na ponudu je ovdje.

Pullmantur Cruises - ponuda

Pullmantur Cruises – ponuda

Pullmantur Cruises - kabina

Pullmantur Cruises – kabina

Pullmantur Cruises - ukupna cijena

Pullmantur Cruises – ukupna cijena

Pullmantur Cruises - što je uključeno

Pullmantur Cruises – što je uključeno

 

Avio karte

Odlazak na Kanarske otoke:
Za prijevoz u Las Palmas ćemo koristiti dobro poznati Ryanair. polazak je iz Milana (Bergamo).

Milano (Bergamo) >> Gran Canaria   65€ po osobi (21.10.)

Milano (Bergamo) >> Gran Canaria

Milano (Bergamo) >> Gran Canaria

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to, prema novim Ryanair pravilima od ove godine možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte kupujete na stranicama www.ryanair.com. Datume polaska i povratka prilagodite svojim potrebama, najlakše ćete pronaći karte u novom “Fare finder-u“.

 

Let unutar Brazila:
Između Salvadora i Fortaleze ćemo letjeti brazilskom avio kompanijom TAM Airlines, karte se kreću u rasponu od 40-65€ po smjeru i osobi.

Salvador >> Fortaleza   42€ (direktan link)

Salvador >> Fortaleza

Salvador >> Fortaleza

 

Povratak iz Brazila:
Za povratk iz Brazila koristit ćemo direktan let talijanske avio kompanije Meridiana. Karte možete kupiti već za 264€ što je daleko jeftinije od bilo koje konkurencije kada su letovi u jednom smjeru u pitanju.

Fortaleza >> Milano   264€ (direktan link)

Fortaleza >> Milano

Fortaleza >> Milano

 

Smještaj

Za smještaj je još prilično rano tražiti ali evo čisto par okvirnih prijedloga.

Las Palmas:
Falow, 21.10. – 28.10.2015., 7 noćenja za dvije osobe, 154€

Smještaj, Las Palmas

Smještaj, Las Palmas

 

Salvador:
Love Sory, 06.11. – 09.11.2015., 3 noćenja za dvije osobe, 55€

Smještaj, Salvador

Smještaj, Salvador

 

Fortaleza:
Pousada & Hostel Dom Camaleon, 09.11. – 10.11.2015., 1 noćenje za dvije osobe, 22€

Smještaj, Fortaleza

Smještaj, Fortaleza

Predloženi smještaji su samo za primjer. Naravno vi potražite ono što vama više odgovara po cijeni, kvaliteti i lokaciji. Pretragu najbolje započeti na www.airbnb.com, www.hotelscombined.com ili www.booking.com. Registrirate li se na Airbnb putem našeg linka ostvarit ćete 22€ popusta za nove korisnike.

 

U kalkulaciji nam nedostaje još prijevoz do Milana. Predlažem kao i uvijek da koristite vlak Trenitalie iz Milana, karte koštaju 9€ ili 19€ po osobi i smjeru. Sve o kupovini karata i korištenju Trenitalia stranica možete pročitati u našem članku: Trenitalia za početnike – kako online kupiti karte za talijanske vlakove.

 

Ukupno

Brod:

 • Pullmantur Cruises, brod Empress, krstarenje 9 dana, 100€ po osobi (154€ sa uključenim taksama), 308€ za dvije osobe

Avion:

 • Milano >> Gran Canaria, 65€ po osobi, 130€ za dvije osobe
 • Salvador >> Fortaleza, 42€ po osobi, 84€ za dvije osobe
 • Fortaleza >> Milano, 264€ po osobi, 518€ za dvije osobe

Smještaj:

 • Las Palmas, Falow, 154€, 7 noćenja za dvije osobe
 • Salvador, Love Sory, 55€, 3 noćenja za dvije osobe
 • Fortaleza, Pousada & Hostel Dom Camaleon, 22€, 1 noćenje za dvije osobe

UKUPNO: 308€ + 130€ + 84€ + 518€ = 1.040€ + smještaj 231€ = 1.271€ za dvije osobe, 635€ ili oko 4.830 kn po osobi

You may also like...

8 komentara

 1. Dejvid Ivanovski napisao:

  4 dana brazila je premalo!

 2. dinko napisao:

  hteo sam da rezervisem krstarenje ali nemogu da nadjem to krstarenje na linku pullmantur cruises nepostoji moze li pomoc

  • Tripolog napisao:

   Da, link stvarno ne radi. Ponuda je ionako stara već pola godine tako da ovo sigurno ne bi bilo moguće bookirati po navedenoj cijeni. Jedino što vidim na njihovim stranicama vezano za navedeno krstarenje je ovaj pdf. Tu sada kažu da cijene kreću od 162€ + takse i da se rezervira samo preko telefona.

 3. Aljoša Dragičević napisao:

  Poštovani!
  Dali je ovo putovanje moguće kupiti za 18.11.2016. Ja sam totalno novi u ovakvom nalaženju putovanja (penzioner) pa molim za pomoć! Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *