ISTEKLO – ERROR FARE! Odlične kombinacije za put oko svijeta, iz Varšave, Budimpešte ili Zagreba u Japan…i s povratkom iz Čilea u Veneciju ili Milano već od nevjerovatnih 223€

UPDATE – Objavljeno 07.12.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo ukoliko je netko uspio kupiti karte na vrijeme.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 06.12.2016.

Ponovo se spremamo na put oko svijeta! Error fare Iberie o koje smo pisali prije mjesec i pol dana u našem članku ovdje ponovo radi, ovaj puta u nešto izmjenjenom obliku. Želite li jednom u životu obići puni krug ovo je idealna prilika. 🙂

U pitanju je očiti error fare. Radi se o kombiniranoj karti, prva dionica vodi nas iz Varšave, Budimpešte pa čak i iz Zagreba u neki od japanskih gradova, najjeftinije u Tokio ili Osaku. Druga dionica vraća nas iz Čilea u bliske nam Veneciju ili Milano (za nešto više cijene može i u Minhen). U našim primjerima možete tako pronaći let iz Varšave u Tokio s povratkom iz Santiago de Chilea u Veneciju za nevjerovatnih 223€. Za tek malo više iznose možete krenuti iz Budimpešte ili Zagreba.

Kako povezati dionicu iz Južne Amerike do Japana ovisi o vašim željama. Moguće su brojne kombinacije a inspiraciju možete pronaći u našim drugim člancima za Put oko svijeta. Uz malo truda i mašte lako se može složiti putovanje iz snova. Pokušajte!

Prijevoznici su Iberia i British Airways.

Ponuda je dostupna za letove od 2. do 6. mjeseca 2017.

Karte najjetinije možete pronaći na www.momondo.de stranicama.

Nastavak slijedi…ukoliko ponuda potraje! 🙂

Varšava >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

Varšava >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

Budimpešta >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

Budimpešta >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

Zagreb >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

Zagreb >> Tokio ili Osaka + Santiago de Chile >> Venecija ili Milano

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

1 Response

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *