Qatar Airways akcija! Povratne karte iz Zagreba u Dubai 270€, Colombo 363€, Bangkok 376€, Singapur 377€, Jakarta 386€, Šangaj 388€, Tokio 395€, Kuala Lumpur 396€…

Trenutno je u tijeku nova Qatar Airways akcija, značajan popust možete ostvariti na brojnim njihovim linijama u Aziju i Australiju a s polaskom iz Zagreba. Uvjet je da kupite kartu za najmanje tri osobe do 05.12.2016.

Uvjeti akcije:

  • Razdoblje prodaje: do 05.12.2016.
  • Broj putnika: minimalno 3 a maksimalno 9 putnika u jednoj rezervaciji

Sve ostale uvjete i cijene za druge destinacije za polaske iz Zagreba pogledajte ovdje.

Na sve cijene navedene na Qatar Airways stranicama možete ostvariti i dodatnih otprilike 20 – 50€ popusta potražite li karte na www.momondo.com stranicama. Tako, na primjer, povratnu avio kartu iz Zagreba u Dubai možete kupiti za 270€ po osobi, Colombo za 363€, Bangkok za 376€…

Cijene za sve ostale destinacije koje vas interesiraju lako možete pronaći na Qatar Airways stranicama, a kupovinu možete obaviti i na www.momondo.com želite li proći nešto jeftinije.

Zagreb >> Dubai >> Zagreb

Zagreb >> Dubai >> Zagreb

Zagreb >> Colombo >> Zagreb

Zagreb >> Colombo >> Zagreb

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Singapur >> Zagreb

Zagreb >> Singapur >> Zagreb

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb

Zagreb >> Šangaj >> Zagreb

Zagreb >> Šangaj >> Zagreb

Zagreb >> Tokio >> Zagreb

Zagreb >> Tokio >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *