U Aziju s Turkish Airlinesom, povratna karta iz Zagreba u Hong Kong za 340€ ili u Manilu za 401€

Turkish Airlines trenutno nudi neke vrlo povoljne letove iz Zagreba u Aziju, mi vam ovdje donosimo cijene povratnih karata za Hong Kong i Filipine. Povratnu kartu iz Zagreba u Hong Kong možete kupiti za 340€, ili za Manilu po cijeni od 401€. Broj letova po navedenim cijenama je vrlo ograničen, svega je nekoliko dostupnih datuma. Požurite ukoliko vas zanimaju ove destinacije.

Prijevoznik je Turkish Airlines.

Ponuda je dostupna za određene letove u 1. i 3. mjesecu 2016.

Karte najjeftinije možete kupiti na stranicama www.budgetair.it.

Zagreb >> Hong Kong >> Zagreb

Zagreb >> Hong Kong >> Zagreb

Zagreb >> Manila >> Zagreb

Zagreb >> Manila >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *