Zanimljivo putovanje preko 3 kontinenta, iz Ljubljane u Istanbul za 115€ i dalje za Kilimanjaro za 223€, ukupno samo 338€

Kako putovati preko 3 kontinenta a pri tome to platiti samo nešto više od 300 eura. Pa moguće je, samo se treba malo potruditi oko kombinacije.

Recimo da želimo otići u srce Afrike, u podnožje njenog najvišeg vrha, pod Kilimanjaro, a prije toga koji dan uživati u čarima najvećeg turskog grada koji povezuje dva kontinenta. Probat ćemo povezati dvije trenutno aktualne akcije Air Serbie i Turkish Airlinesa.

Do Istanbula trenutno možemo najjeftinije doći Air Serbiom iz Ljubljane za 115€. Ja sam si u planu dozvolio 5 lijepih dana u Istanbulu prije polaska na daleki Kilimanjaro. Naravno vi posjet Istanbulu možete skratiti ili produžiti, čak i potpuno izbaciti. Meni se ova kombinacija čini kao odlična prilika za posjet Istanbulu, naravno ako ne želite odluka je vaša.

Iz Ljubljane za Istanbul krećemo 14.05.2014. Nakon 5 dana u Istanbulu 19.05. polijećemo za Kilimanjaro. U Africi ostajemo lijepih 11 dana, povratak u Istanbul je planiran za 30.05. Isti dan letimo natrag za Ljubljanu, opet možete i ovo promjeniti i ostati još neki dan u Istanbulu ako želite. Ako nastavljate povratak odmah morat ćete promjeniti aerodrom, sa Ataturka trebate se prebaciti do Sabiha Gokcena za što imate gotovo 5 sati što bi moralo biti dovoljno.

Prijevoznici su Air Serbia iz Ljubljane preko Beograda za Istanbul, i Turkish Airlines iz Istanbula za Kilimanjaro.

Ponuda Air Serbie je dostupna za letove tijekom cijelog 5.mjeseca 2014., a i kasnije za nešto veće iznose. Ponuda Turkish Airlinesa je nešto skromnijeg raspona, polasci za ovu cijenu su mogući 17., 18., 19. i 20.05. a povratak 28., 30. i 31.05.2014.

Naravno, ove dvije ponude nisu ničim vezane, možete ih korisiti i odvojeno. Samo sam vam htjeo prenijeti mogućnosti. Ako vam se sviđa ponuđeno – uživajte.

Ljubljana >> Istanbul >> Ljubljana   115€
Istanbul >> Kilimanjaro >> Istanbul   223€
UKUPNO: 338€

Karte možete najjeftinije kupiti www.budgetair.ie
Let za Kilimanjaro možete kupiti i direktno na stranicama aviokompanije www.turkishairlines.com za nešto veće iznose.

Ljubljana >> Istanbul >> Ljubljana

Ljubljana >> Istanbul >> Ljubljana

 

Istanbul >> Kilimanjaro >> Istanbul

Istanbul >> Kilimanjaro >> Istanbul

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *