4 u 1, kružno putovanje po zapadnoj Europi i Atlantiku! London + Azorski otoci + Lisabon + Pariz s polaskom iz Zadra za samo 115€ ukupno

Malo smo se ulijenili u zadnje vrijeme, stiglo je proljeće, malo se putovalo…i tako… Ali evo nas opet u punoj spremi, danas smo za vas složili još jedno zanimljivo i izuzetno jeftino kružno putovanje po zapadnoj Europi i Atlantiku s polaskom iz Hrvatske a uz pomoć starog dobrog low-cost Ryanaira, jer ste vi to tražili. 🙂

Ovaj puta cilj su nam daleki, topli i sunčani Azorski otoci. Da ne ostane samo na tome također ćemo posjetit i London prije te Lisabon i Pariz nakon Azora. Lijepo kružno putovanje za kraj proljeća a s polaskom iz Zadra može biti vaše za samo 115€ ukupno kupite li avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom. Odlična cijena uzmete li u obzir da ćete posjetiti London te udaljene Azorske otoke, nakon toga Lisabon i Pariz a sve to s polaskom iz i povratkom u Zadar.

Azori

Azori

Plan putovanja u našem primjeru je sljedeći. Polazak je 19.05. a povratak 05.06. Prva destinacija je uvijek živi i uvijek poželjan London (moguće ga je izbaciti iz kombinacije ukoliko to želite), u njemu ćemo ostati sljedeća dva dana, od četvrtka do subote. Sljedeći let nam je 21.05. iz Londona u Ponta Delgadu, glavni grad Azora. Tu nas čeka pravi odmor, aktivni s istraživanjem otoka i vulkanskih planina ili samo odmor, ono sve četiri u zrak i hvatanje sunca na nekoj od plaža. Odluka je samo vaša a vremena ima dovoljno, na Azorima ostajemo 10 dana. Povratak na kopno slijedi 01.06., sljedeća meta je glavni grad Portugala i jedan od zanimljivijih gradova Europe – Lisabon, ovdje ćemo se zadržati 3 dana. Nastavak puta je rano ujutro u subotu 04.06. za Pariz gdje ostajemo puna dva dana i jednu noć, povratak u Zadar slijedi u nedjelju navečer 05.06.

Svi datumi su samo za primjer. Letove, periode i trajanje boravka moguće je lako prilagoditi. Predlažemo da Ryanair karte potražite u njihovom Fare Finderu gdje je potraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: 115€

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi karte možete kupiti i na rumbo.es stranicama s Maestro karticom ili direktno na Ryanair stranicama.

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Zadar >> London

Zadar >> London

London >> Ponta Delgada

London >> Ponta Delgada

Ponta Delgada >> Lisabon

Ponta Delgada >> Lisabon

Lisabon >> Pariz

Lisabon >> Pariz

Pariz >> Zadar

Pariz >> Zadar

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *