Baleari, povratno iz Bolonje na Ibizu za samo 5€ ili na Mallorcu za samo 9€

Želite li proljetni odmor na mediteranskim otocima ovo je ponuda za vas. Trenutno možete kupiti vrlo jeftine avio karte Ryanaira za direktan let iz Bolonje na Balearske otoke, točnije na Ibizu ili Palma de Mallorcu. Kako najlakše i najjeftinije doći iz Hrvatske do Bolonje pronaći ćete na kraju ovog članka.

Najjeftinije karte smo pronašli za polaske iz Bolonje, povratno možete do Ibize za samo 5€ ili do Palma de Mallorce za 9€. Ovo su cijene za kupovinu na rumbo.es stranicama s Meastro karticom, direktno na Ryanair stranicama cijene su 25€ odnosno 30€. Iskoristite priliku i priuštite si odmor na sunčanim Balearima tijekom 4. i 5. mjeseca, dostupnih datuma ima dosta.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom:

Na Ryanair stranicama:

  • Bolonja >> Ibiza >> Bolonja 25€
  • Bolonja >> Palma de Mallorca >> Bolonja 30€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Najniže cijene ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite kartu možete jeftinije kupiti na rumbo.es stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Bolonja >> Ibiza >> Bolonja

Bolonja >> Ibiza >> Bolonja

Bolonja >> Palma de Mallorca >> Bolonja

Bolonja >> Palma de Mallorca >> Bolonja

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Bologna - Guglielmo Marconi (BLQ)
www
Internet stranice aerodroma Bologna – Guglielmo Marconi.
Automobil Automobil
Idete li autom do Bolonje trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 35€ za 7 dana.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Bologna Centrale sa 20-tak vlakova dnevno, sa polaskom na otprilike svakih sat vremena. Putovanja traje od 3 do 4 i pol sata u ovisnosti od vrste vlaka i presjedanja. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru kupite li ju online unaprijed. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Bolonja možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti.
Transfer na aerodrom

  • Aerodrom Bologna nalazi se oko 6 km od centra grada. Željezničku stanicu Bologna Centrale i aerodrom G. Marconi povezuje autobusna linija Linea BLQ kompanije Tper. Cijena karte je 6 € po smjeru, putovanje traje oko 15 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženom linku.
  • Taksijem putovanje traje oko 10 minuta, cijena je oko 10 €. Aerodrom Bologna se nalazi vrlo blizu gradu što putovanje taksijem čini vrlo dobrom opcijom, već u slučaju da putuju dvije osobe transfer će doći jeftinije nego s autobusom.

Aerodrom-Bologna

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *